.

.

New
Кувшинчик за сметана BIENKA Керамична Тенджера Молочник Кухненски Съдове Тенджера за Сладка Млечница с дръжка Сахарницы Кувшинчики за сметана Кувшинчик за сметана (?

Кувшинчик за сметана BIENKA Керамична Тенджера Молочник Кухненски Съдове Тенджера за Сладка Млечница с дръжка Сахарницы Кувшинчики за сметана Кувшинчик за сметана (Цвят: Сив)

BGN 15.35

Налично
Налично

4 Поради ръчно измерване може да има малка грешка.Също така може да се използва за подаване на сладко, подправки и сосове.Произведено от керамични материали, този продукт се отличава деликатност и дълголетие.Също така може да се използва за подаване на сладко, подправки и сосове.Произведено от керамични материали, този продукт се отличава деликатност и дълголетие.Този стомна за соса широко се прилага и многофункционален, който е подходящ за съхранение на кленов сироп, салата сос, мед, мляко и така нататък. С изключение на соусника на снимката, няма други предмети в комплекта не са включени.Описание : Тъй като този продукт е с конструкция дръжки, лесни за почистване и да задържа, което е удобно и лесно за употреба.Име на продукта : Соусница Материал изделия : керамика Размер изделия : 8,5 см x 6 см x 3,3 см/3,35 инча x 2,36 инча x 1,3 инча Цвят на продукта : червен, оранжев, жълт, зелен, бял, син, розов Опаковка на продукта : 1 х соусница Описание : 1. Моля, имайте предвид, че различните монитори могат да причинят незначителни разлики в цвят, моля, разберете. В нашия магазин е представена от много стилове и цветове, можете да проверите това в моя магазин. Приветствам вашите мнения, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.Дължината на този на продукта е 8,5 см, ширина - 6 см, височина - 3,3 виж Многократно използване : Комплекти са най-подходящи за приготвяне на кафе и чай, добро настроение, за да се насладят на следобедния си чай.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория