.

.

New
Комплект Чаршафи за масаж KOJAES, Спа, Определени за Масаж легла, Памучно Однотонное Козметично Воал от 4 теми с бродерия, Проста Дишаща Пола за Салонного спа маса, Легл

Комплект Чаршафи за масаж KOJAES, Спа, Определени за Масаж легла, Памучно Однотонное Козметично Воал от 4 теми с бродерия, Проста Дишаща Пола за Салонного спа маса, Легло 60x180 см. (24x71 инч)

BGN 2.67

Налично
Налично

части за масаж плот, 1 брСтрахотна засаждане : нашата пола за масаж на масата от микрофибър има размери.Този комплект прагове за масаж на масата е Перфектна Комбинация от функционалност и привлекателен външен вид.Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра.Подходящ за всички стационарни и преносими масажни маси със стандартен размер и внимателно да се крие всичко, което трябва да се съхранява под тях. Много подходящ за търговска употреба. ♥ ᴗ ♥) Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра, са идеални за дълги търговска употреба. ♥ ᴗ ♥) Надстроите вашите масажна маса с помощта на този комплект прагове за масаж на масата.Страхотна засаждане : нашата пола за масаж на масата от микрофибър има размери. Много подходящ за търговска употреба. ♥ ᴗ ♥) Калъфи за мека мебел-легла широко се използват в салони за красота, масажни легла, хотели, козметични кабинети и т. ♥ ᴗ ♥) Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра, са идеални за дълги търговска употреба. Калъф за стол Материал : памук Фигура : обикновен, без да се притеснявате, 100% гаранция за качество, можете да сте сигурни в покупката.Кръст Бод Пакетът включва : 1 комплект спално бельо за масаж на масата, включително, 1 бр.Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра.Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Тъканта е мека и приятна за кожата, притежава силна устойчивост към образуването на бръчки, не избледняват след пране, е по-висока плътност, устойчивост на износване и драпируемостью.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория