.

.

New
Комплекти чаршафи за масаж на масата ZHUAN, 6 бр., Масажни Легла, Пола, Калъфка за възглавница, Калъф за стол, Възглавници-Валяк с Флага, Кръгла възглавница за козметичн?

Комплекти чаршафи за масаж на масата ZHUAN, 6 бр., Масажни Легла, Пола, Калъфка за възглавница, Калъф за стол, Възглавници-Валяк с Флага, Кръгла възглавница за козметични легла-q 60x180 см. (24x71 инч)

BGN 106.66

Налично
Налично

Поради друг монитор и светлинния ефект действителният цвят може да се различава от цвета на изображениетоОткрийте за себе си вики.От вътрешната страна на завивки, произведени от 100% памук Tencel, който е Безвреден за кожата на Купувача и предпазва От Появата на алергии.Пратката включва : 1 комплект спално бельо за масаж на масата, в това число 1 бр.Всички Масла, спа инструменти и други Често Използвани Продукти Може да се Скрие под Полата на масата. ☀ Отвор за друго лице-разработено с дупка за дишане върху лицето си, цип и странични джоб за мобилен телефон.☀ Защита от избледняване и устойчивост на износване-този набор от спа-чаршаф не избледняват и не се свие дори при ежедневна употреба, не е деформиран и не се навива. калъф за стол, 1 бр. ☀ ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН-Възхитителен дизайн с къдри : събрани къдри по 3 страни на леглото и придават класическа, красива предвид, трайни, тъкан, не сяда, запазва цвета и устойчивост на бръчки за оптимална издръжливост.Този комплект прагове за масаж на масата (с изключение на масата) може да актуализира вашия масажна маса. ☀ Защита от избледняване и устойчивост на износване-този набор от спа-чаршаф не избледняват и не се свие дори при ежедневна употреба, не е деформиран и не се навива. ☀ Отвор за друго лице-разработено с дупка за дишане върху лицето си, цип и странични джоб за мобилен телефон. ☀ ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН-Възхитителен дизайн с къдри : събрани къдри по 3 страни на леглото и придават класическа, красива предвид, трайни, тъкан, не сяда, запазва цвета и устойчивост на бръчки за оптимална издръжливост. ☀ Функционален набор от масажи кушеток-Чаршаф-полата е Толкова добър, че Позволява Скриване на всички неща Под масажен бюро, което осигурява чистота и ред в своя спа център и спестява място.Всички Масла, спа инструменти и други Често Използвани Продукти Може да се Скрие под Полата на масата. Ние се стремим да предложим на 5-звезден услуга в областта на доставка и сервизно обслужване.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да предложи цена.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория