.

.

New
Килим за Влечуги PINVNBY, Подложка от естествени кокосови влакна Брадат Дракон, Втулки за Терариум с Ящерицами, Легла с Костенурки за Гекони-Змии и Хамелеони (4 листа / 19

Килим за Влечуги PINVNBY, Подложка от естествени кокосови влакна Брадат Дракон, Втулки за Терариум с Ящерицами, Легла с Костенурки за Гекони-Змии и Хамелеони (4 листа / 19,7x11,8x0,4 инча)

BGN 1.67

Налично
Налично

【100% без риск за закупуване на】Ако не сте доволни от нашите продукти или просто той не ви харесва, моля, свържете се с нас, ние ще ви предоставим замяна, или пълно възстановяване на средствата 【Характеристики на продукта】 Натурално кокосово влакно устойчиво на замърсяване, издръжлив и лесен за почистване, влагостойкое и приятно осигурява естествена защита. 【Предпоставка включва】 4 x листа килим за влечуги 19,7 "x 11,8"x 0,4" (50*30 *1 см). Материал : Естествена кокосови влакна.Той е с висока фильтруемостью, висока пропускливост и добра пропускливост на въздуха и така нататък, не дразни ноктите и кожата от влечуги.Той е с висока фильтруемостью, висока пропускливост и добра пропускливост на въздуха и така нататък, не дразни ноктите и кожата от влечуги. всеки път, когато просто стряхиваете мръсотия с подложка, ополаскиваете го с вода, вешаете да изсъхне, а след това поставете обратно в клетката и да използвате, след което той изглежда като нов.4 x Килим от влечуги.Можете да изрежете мат желания размер в съответствие със собствената си клетка за домашни любимци, за да го използват за различни влечуги, котило за змии, гекони, костенурки и хамелеони.Купи с увереност!.Цвят : както е показано. 【Лесно почистване】 подложка за домашни влечуги, устойчиви на замърсяване, е трайна и многоразов.Пакетът включва : . всеки път, когато просто стряхиваете мръсотия с подложка, да я изплакнете с вода, след това да изсъхне, а след това поставете обратно в клетката и използвайте, след което тя ще изглежда като нова.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. 【Лесно почистване】 подложка за домашни влечуги, устойчиви на замърсяване, е трайна и многоразов. всеки път, когато просто стряхиваете мръсотия с подложка, да я изплакнете с вода, след това да изсъхне, а след това поставете обратно в клетката и използвайте, след което тя ще изглежда като нова.Можете да изрежете мат желания размер в съответствие със собствената си клетка за домашни любимци, за да го използват за различни влечуги, котило за змии, гекони, костенурки и хамелеони.Можете да отрежете подложка за домашни любимци до желания от вас размер, за да наближиха си клетка и да го публикувате по свое желание.Можете да отрежете подложка за домашни любимци до желания от вас размер, за да наближиха си клетка и да го публикувате по свое желание.Технически характеристики на : .Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване, моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. 【Характеристики на продукта】 Натурално кокосово влакно устойчиво на замърсяване, издръжлив и лесен за почистване, влагостойкое и приятно осигурява естествена защита.Подложка за домашни влечуги, устойчиви на замърсяване, е трайна и многоразов.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория