.

.

New
Zhuan Европейския Луксозен Копринен Масажна Маса от 4 части, Комплекти Чаршафи, Покривки за Спално бельо, Козметични и Случаите, Постиранный Коприна, Татуировка, Фуми?

Zhuan Европейския Луксозен Копринен Масажна Маса от 4 части, Комплекти Чаршафи, Покривки за Спално бельо, Козметични и Случаите, Постиранный Коприна, Татуировка, Фумигация, Чаршаф на Спалното бельо-C 70x190 см (28x75

BGN 43.80

Налично
Налично

☞Комплект луксозен спа бельо красивите цветове и европейската /лукс/ ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра, са идеални за комерсиална употребаПо подразбиране в работния Лист на Таблицата е предвидено отвор за едно крайно положение на предната страна. Комплект от 4 теми (чаршаф за юбочного маса, чаршаф, калъфка за възглавница и калъф за стол) Предоставя всички възможности за вашата употреба.Представлява Перфектна Комбинация от функционалност и привлекателен външен вид. ☞ Комплект от 4 теми включва-чаршафите за юбочного за маса, покривки за завивки, възглавница и калъф за стол. придайте на Своя клиент професионален и луксозен външен вид.Ние можем да персонализирате за вас, без тази дупка, за дупка за лице.Ъпгрейд Вашия масажна маса С помощта на този комплект прагове за масаж на масата. ☞Машинно пране - За разлика от памук, микрофибър не експандиран.Този комплект прагове за масаж на масата. ☞Функционален комплект спално бельо за масажна кушетка Чаршаф-полата е Толкова добър, че позволява скриване на всички неща под масажен маса, което прави вашия спа център чисти и спретнати и спестява място.Одеало Голям и достатъчно дебели, за да се запази конфиденциалността на Клиентите и температурата на тялото.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория