.

.

New
Комплекти чаршафи за масаж на масата ZHUAN с Отвор за лицето, Пола за Масаж Маса, Покривки за спа легла, Вградена Пола за масата за легла салон за Красота -s 80x190 см (31x75 ин

Комплекти чаршафи за масаж на масата ZHUAN с Отвор за лицето, Пола за Масаж Маса, Покривки за спа легла, Вградена Пола за масата за легла салон за Красота -s 80x190 см (31x75 инча)

BGN 59.19

Налично
Налично

☀ Функционален набор от масажи кушеток-Чаршаф-полата е Толкова добър, че Позволява Скриване на всички неща Под масажен бюро, което осигурява чистота и ред в своя спа център и спестява място ☀ Луксозен спа комплект - Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да предложи цена.Открийте за себе си вики.От вътрешната страна на завивки, произведени от 100% памук Tencel, който е Безвреден за кожата на Купувача и предпазва От Появата на алергии.От вътрешната страна на завивки, произведени от 100% памук Tencel, който е Безвреден за кожата на Купувача и предпазва От Появата на алергии. Поради друг монитор и светлинния ефект действителният цвят може да се различава от цвета на изображението. ☀Подходящ за стандартни маси - Подходящи за почти всички масажното легло с квадратни ъгли.Позволете на Вашите Клиенти винаги се Насладите на Този Удобен Опит. ☀ Луксозен спа комплект - Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра. Гаранция за сервизно обслужване : Ние сме тук, за да се уверите, че получавате най-доброто обслужване на клиенти и на 100% доволни от покупката си. ☀ Защита от избледняване и устойчивост на износване-този набор от спа-чаршаф не избледняват и не се свие дори при ежедневна употреба, не е деформиран и не се навива. ☀Подходящ за стандартни маси - Подходящи за почти всички масажното легло с квадратни ъгли.☀ Защита от избледняване и устойчивост на износване-този набор от спа-чаршаф не избледняват и не се свие дори при ежедневна употреба, не е деформиран и не се навива. ☀ Отвор за друго лице-разработено с дупка за дишане върху лицето си и странично джоб за мобилен телефон.Завесата също може да се използва самостоятелно Като Плоска кърпи.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория