.

.

New
Комплекти чаршафи за масаж на масата ZHUAN Premium, Козметичен калъф за легла, 4 предмета, Дишащи Масажни Легла, Пола, Калъфка за възглавница, Спа Завивката е с отвор за лиц

Комплекти чаршафи за масаж на масата ZHUAN Premium, Козметичен калъф за легла, 4 предмета, Дишащи Масажни Легла, Пола, Калъфка за възглавница, Спа Завивката е с отвор за лицето-b 70x185 см (28x73 инча)

BGN 19.54

Налично
Налично

☀ Висококачествено влакно - то е изработено от мек полиестерни влакна, така че да не избледняват и не се свие дори при ежедневна употреба ☀ Лесно почистване-това е козметично завивката може да се пере в машина, и лесни за почистване.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Изсушаване при ниска температура, машинно пране в студена вода. Поради друг монитор и светлинния ефект действителният цвят може да се различава от цвета на изображението.Това е по-издръжлив в сравнение с конвенционалните материали.Пратката включва : 1 бр.Това е по-издръжлив в сравнение с конвенционалните материали.Изсушаване при ниска температура, машинно пране в студена вода. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да предложи цена. части за масаж плот, 1 бр. калъфка за възглавница, 1 бр.Просто простор, без гладене или скъпи прибиране на реколтата!Изработен от лека грижи полиестер, не се колебае и е устойчив на избледняване.Просто простор, без гладене или скъпи прибиране на реколтата!Изработен от лека грижи полиестер, не се колебае и е устойчив на избледняване. ☀ Набор масажна кушетка-Чаршаф-полата е Толкова добър, че Позволява Скриване на всички неща Под масажен бюро, което осигурява чистота и ред в своя спа център и спестява място. ☀ Отвор за друго лице-разработено с дупка за дишане върху лицето си и странично джоб за мобилен телефон. ☀ Лесно почистване-това е козметично завивката може да се пере в машина, и лесни за почистване. Ние се стремим да предложим на 5-звезден услуга в областта на доставка и сервизно обслужване.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория