.

.

New
Набор от Масажи Чаршаф KOJAES, Спа, Определени за Масаж легла От Мек Памук, Однотонное Покривка за спа-салон за Красота, Просто Стеганое Масажно Покривки, Салонное Табл

Набор от Масажи Чаршаф KOJAES, Спа, Определени за Масаж легла От Мек Памук, Однотонное Покривка за спа-салон за Красота, Просто Стеганое Масажно Покривки, Салонное Таблица Бельо 70x185 см (28x73 инча)

BGN 58.25

Налично
Налично

части за масаж плот, 1 брАко имате някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Кръст Бод Пакетът включва : 1 комплект спално бельо за масаж на масата, включително, 1 бр. ♥ ᴗ ♥) Надстроите вашите масажна маса с помощта на този комплект прагове за масаж на масата.Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра. Много подходящ за търговска употреба. калъфка за възглавница, 1 бр.Подходящ за всички стационарни и преносими масажни маси със стандартен размер и внимателно да се крие всичко, което трябва да се съхранява под тях. ♥ ᴗ ♥) Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра, са идеални за дълги търговска употреба. ♥ ᴗ ♥) Калъфи за мека мебел-легла широко се използват в салони за красота, масажни легла, хотели, козметични кабинети и т.Тъканта е мека и приятна за кожата, притежава силна устойчивост към образуването на бръчки, не избледняват след пране, е по-висока плътност, устойчивост на износване и драпируемостью.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория