.

.

New
Комплекти Чаршафи за масаж на масата ZHUAN Solid Color, Комплект Прагове за Масаж на Масата Премиум-клас, Кувертюри за легла масажният Салон с дупка за лице-y 60x175 см (24x69 инча

Комплекти Чаршафи за масаж на масата ZHUAN Solid Color, Комплект Прагове за Масаж на Масата Премиум-клас, Кувертюри за легла масажният Салон с дупка за лице-y 60x175 см (24x69 инча)

BGN 3.33

Налично
Налично

Просто простор, без гладене или скъпи прибиране на реколтата!Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Ние се стремим да предложим на 5-звезден услуга в областта на доставка и сервизно обслужване.☀ Висококачествено влакно - то е изработено от мек полиестерни влакна, така че да не избледняват и не се свие дори при ежедневна употреба. части за масаж плот, 1 бр.Придайте на Своите клиенти професионално и луксозен външен вид. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да предложи цена. Поради друг монитор и светлинния ефект действителният цвят може да се различава от цвета на изображението.Този комплект прагове за масаж на масата (с изключение на масата) може да актуализира вашия масажна маса.Позволете на Вашите Клиенти винаги се Насладите на Този Удобен Опит. ☀ Набор масажна кушетка-Чаршаф-полата е Толкова добър, че Позволява Скриване на всички неща Под масажен бюро, което осигурява чистота и ред в своя спа център и спестява място.Това е по-издръжлив в сравнение с конвенционалните материали. ☀ Лесно почистване-това е козметично завивката може да се пере в машина, и лесни за почистване.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория