.

.

New
Комплекти Чаршафи за Масаж на масата ZHUAN, Комплект Прагове За Масаж на масата от Микрофибър, 4 предмета, Козметичен Калъф за Легла, Покривки за легла масажният Салон

Комплекти Чаршафи за Масаж на масата ZHUAN, Комплект Прагове За Масаж на масата от Микрофибър, 4 предмета, Козметичен Калъф за Легла, Покривки за легла масажният Салон с дупка за лице-e 70x180 см (28x71 инч)

BGN 58.49

Налично
Налично

Просто простор, без гладене или скъпи прибиране на реколтата!Изработен от лека грижи полиестер, не се колебае и е устойчив на избледняване ☀ ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН-Възхитителен дизайн с къдри : събрани къдри по 3 страни на леглото и придават класическа, красива предвид, трайни, тъкан, не сяда, запазва цвета и устойчивост на бръчки за оптимална издръжливост.Тази пола за масаж на масата е Перфектна Комбинация от функционалност и красота.Всички Масла, спа инструменти и други Често Използвани Продукти Може да се Скрие под Полата на масата. калъфка за възглавница, 1 бр. калъф за стол> br> Забележка : 1. части за масаж плот, 1 бр.Това е по-издръжлив в сравнение с конвенционалните материали.Придайте на Своите Клиенти Професионално и луксозен външен вид.Пратката включва : 1 комплект спално бельо за масаж на масата, в това число 1 бр. ☀ Отвор за друго лице-разработено с дупка за дишане върху лицето си и странично джоб за мобилен телефон.Всички Масла, спа инструменти и други Често Използвани Продукти Може да се Скрие под Полата на масата.Това е по-издръжлив в сравнение с конвенционалните материали.Просто простор, без гладене или скъпи прибиране на реколтата!Изработен от лека грижи полиестер, не се колебае и е устойчив на избледняване. ☀ Висококачествено влакно - то е изработено от мек полиестерни влакна, така че да не избледняват и не се свие дори при ежедневна употреба.Позволете на вашите Клиенти.Винаги насладете се на Този Комфортен Опит.Този комплект прагове за масаж на масата (с изключение на масата) може да актуализира вашия масажна маса. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да предложи цена. ☀ ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН-Възхитителен дизайн с къдри : събрани къдри по 3 страни на леглото и придават класическа, красива предвид, трайни, тъкан, не сяда, запазва цвета и устойчивост на бръчки за оптимална издръжливост. ☀ Функционален набор от масажи кушеток-Чаршаф-полата е Толкова добър, че Позволява Скриване на всички неща Под масажен бюро, което осигурява чистота и ред в своя спа център и спестява място.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория