.

.

New
Комплекти чаршафи за масаж на масата ZHUAN, 6 бр., Масажни Легла, Пола, Калъфка за възглавница, Калъф за Стол, Възглавници-Валяк с Флага, Кръгла възглавница за Косметоло?

Комплекти чаршафи за масаж на масата ZHUAN, 6 бр., Масажни Легла, Пола, Калъфка за възглавница, Калъф за Стол, Възглавници-Валяк с Флага, Кръгла възглавница за Косметологической легла-o 60x180 см. (24x71 инч)

BGN 2.33

Налично
Налично

☀ Защита от избледняване и устойчивост на износване-този набор от спа-чаршаф не избледняват и не се свие дори при ежедневна употреба, не е деформиран и не се навиваАко имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. ☀ Отвор за друго лице-разработено с дупка за дишане върху лицето си, цип и странични джоб за мобилен телефон.От вътрешната страна на завивки, произведени от 100% памук Tencel, който е Безвреден за кожата на Купувача и предпазва От Появата на алергии.Пратката включва : 1 комплект спално бельо за масаж на масата, в това число 1 бр.Независимо от температурата или времето от годината, тук Цари Лукс и Комфорт, за да Ви осигури Качествена красота. ☀ Луксозен спа комплект - Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра, идеален за комерсиална употреба. калъф за стол, 1 бр. Поради друг монитор и светлинния ефект действителният цвят може да се различава от цвета на изображението. части за масаж плот, 1 бр.Открийте за себе си вики.От вътрешната страна на завивки, произведени от 100% памук Tencel, който е Безвреден за кожата на Купувача и предпазва От Появата на алергии.Всички Масла, спа инструменти и други Често Използвани Продукти Може да се Скрие под Полата на масата. ☀ Защита от избледняване и устойчивост на износване-този набор от спа-чаршаф не избледняват и не се свие дори при ежедневна употреба, не е деформиран и не се навива. калъфка за възглавница, 1 бр. ☀ Функционален набор от масажи кушеток-Чаршаф-полата е Толкова добър, че Позволява Скриване на всички неща Под масажен бюро, което осигурява чистота и ред в своя спа център и спестява място. ☀ Функционален набор от масажи кушеток-Чаршаф-полата е Толкова добър, че Позволява Скриване на всички неща Под масажен бюро, което осигурява чистота и ред в своя спа център и спестява място. ☀ Луксозен спа комплект - Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра, идеален за комерсиална употреба. ☀ Отвор за друго лице-разработено с дупка за дишане върху лицето си, цип и странични джоб за мобилен телефон.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория