.

.

New
Комплекти чаршафи за масаж на масата ZHUAN с дупка за лице, Масажни легла, Пола, Калъфка за възглавница, Трайно До Петна Покривка за легло салон за Красота, в Комплект о

Комплекти чаршафи за масаж на масата ZHUAN с дупка за лице, Масажни легла, Пола, Калъфка за възглавница, Трайно До Петна Покривка за легло салон за Красота, в Комплект от 4 теми-brown1 80x190 см (31x75 инча)

BGN 64.53

Налично
Налично

С добра памет за масаж калъф за стол > br> Забележка : 1.Този комплект прагове за масаж на масата (с изключение на масата) може да актуализира вашия масажна маса.Позволете на вашите Клиенти. ☀ Функционален набор от масажи кушеток-Чаршаф-полата е Толкова добър, че позволява скриване на всички неща под масажен маса, което прави вашия спа център чисти и спретнати и спестява място. ☀ ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН -Възхитителен дизайн с волани, събрани къдри по 3 страни на леглото за класически, красив външен вид и дълготрайност.Тази пола за масаж на масата е Перфектна Комбинация от функционалност и красота. ☀ ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН -Възхитителен дизайн с волани, събрани къдри по 3 страни на леглото за класически, красив външен вид и дълготрайност.Придайте на Своите Клиенти Професионално и луксозен външен вид. Поради друг монитор и светлинния ефект действителният цвят може да се различава от цвета на изображението. ☀ Най-удобно покривало за легло за масаж легла-нашият козметичен комплект от четири обекта е Изработен от 100% полиестер, той е мек и удобен. ☀Подходящ за стандартни маси - Подходящи за почти всички масажното легло с квадратни ъгли.Гъвкави свързващи кърпи лесно се плъзгат, са задържани И лесно могат да се настанят възглавници.Отличаващ се с висока издръжливост и възстановяване на еластичността, тя е здрава, изглажда бръчки И не съдържа желязо. ☀ Луксозен спа комплект - Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра, идеален за комерсиална употреба.Гъвкави свързващи кърпи лесно се плъзгат, са задържани И лесно могат да се настанят възглавници. одеало голям и достатъчно дебели, за да се запази конфиденциалността на клиентите и температурата на тялото. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да предложи цена. ☀ Функционален набор от масажи кушеток-Чаршаф-полата е Толкова добър, че позволява скриване на всички неща под масажен маса, което прави вашия спа център чисти и спретнати и спестява място.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория