.

.

New
DOITOOL Открит Слънчева Светлина, Слънчев Сензор Светлини, с монтиран на стената Лампа за Сигурност Светлината Слънчев Ограда Стенни осветителни Тела за вътрешен Дво?

DOITOOL Открит Слънчева Светлина, Слънчев Сензор Светлини, с монтиран на стената Лампа за Сигурност Светлината Слънчев Ограда Стенни осветителни Тела за вътрешен Двор с Градина Гараж на Двора на Предната Врата

BGN 1.33

Налично
Налично

за градинско осветление, декорация на вашия двор, двор, двор и всички други дейности на открито, които биха били от красивия осветление до създаване на прекрасна и спокойна атмосфераТози уличен монтиран на стената лампа със слънчева сензор ще поемат слънчева светлина и я преобразуват в електричество за нощно осветление. изработен е от висококачествен материал, който може да се използва в продължение на дълго време.- Размер : 14,00 X10, 00 X6,00 см / 5,50 X3, 93 X2, 36 инча. изработен е от висококачествен материал, който може да се използва в продължение на дълго време.- Материал : ABS, PC.Характеристики - Цвят : Бял.Пратката включва 1 х монтиран на стената лампа. -Време за зареждане : около 6-8 часа.- Ниво на защита : IP65.Този уличен монтиран на стената лампа със слънчева сензор ще поемат слънчева светлина и я преобразуват в електричество за нощно осветление.Лесен монтаж, сигурност и защита на околната среда, здравословно осветление - това ще даде много удобство.Подходящ за външни работи, като например вътрешен двор, градина, градината, верандата, морава, пътека, и така нататък.Описание Направен е от материал, слънчев индукционный лампа, за да е здрава и е по-голям срок на годност.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория