.

.

New
Осветителни тела за верандата VDKK с розетка GFCI, Лампа за външно осветление от здрач до зори с приставка адаптер, Водоустойчива лампа за Външен монтаж на стена, Антик?

Осветителни тела за верандата VDKK с розетка GFCI, Лампа за външно осветление от здрач до зори с приставка адаптер, Водоустойчива лампа за Външен монтаж на стена, Антикоррозийный Външен фенер за фасадата на къщата и

BGN 1.67

Налично
Налично

Автоматично включване през нощтаМоже да се използва за : косачки, вентилатор за листа, печене и декоративни осветителни тела и т.Вградени 2 контакта ви позволи да включва всички улични осветителни тела по своему.Съвети, МАКСИМАЛНА мощност 1080 W, иначе лампата ще работи правилно.Устойчив на атмосферни въздействия, за външни приложения.Вграден сензор от здрач до зори. Материал : алуминий Комерсиално използване като нощна охрана, осветление на територията; Допълнителна външна розетка като аварийно осветление за събиране на листа, на открито, косачка и др.Изработени са от висококачествен метал, нашите стенни тела не са податливи на корозия, дори при облачно време/силен дъжд/сняг/ пудра / горещо време и т. стенен лампа с датчик не ръждясва и не е податлива на корозия.Вградени 2 контакта ви позволи да включва всички улични осветителни тела по своему.Идеален за градини, гаражи, веранди, дворове, от пътното платно и търговска употреба, като нощна охрана, осветление на територията и т. Максимален ток : 14,5 А.Максимална мощност : 1080 W.Липсата на лепило за вътрешни фуги и класическа черно покритие допълват всяко бижу, което го прави идеален за всички ваши нужди прилага външно осветление.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория