.

.

New
Vinyl Стикер на стената - Аз избирам да бъда щастлив - 11,5 х 22 - Модерен Стикер с един Цитат за Положителна Самооценка за Домашна Спални, Игри стая, Хол, Декор на Детска ст?

Vinyl Стикер на стената - Аз избирам да бъда щастлив - 11,5 х 22 - Модерен Стикер с един Цитат за Положителна Самооценка за Домашна Спални, Игри стая, Хол, Декор на Детска стая (Черен)

BGN 3.00

Налично
Налично

Ако някога искате да оттегли своята стикер, вие ще бъдете изумени колко лесно го премахнете. ✓ Нашата благородна vinyl стикер с надпис "Аз избирам да бъда щастлив" е с размери 11,5 на 22 инча. ✓ Тази отклеивающаяся vinyl стикер лесно се премахва без остатък.Нашите самозалепващи нетоксични етикети е водоустойчив, дълготраен и продължават дълги години, не отслаиваясь, не сминаясь и не выцветая.Направете изявление навсякъде и вижте, колко продължително могат да бъдат нашите винил. ✓ Ще Получите вдъхновяващи цитата от прозорец винетка.Всички наши винилови стикери за стена са изработени от висококачествени индустриални самоклеящегося винил Lutema.Може да се прилага върху всички чисти гладки повърхности, включително вътрешни стени, врати, прозорци, огледала, шкафове, стълби, стъкло, лаптопи, багаж, стъкла и брони на автомобили, термос, чаши за кафе и ученически папки в зависимост от размера. ✓ Тази отклеивающаяся vinyl стикер лесно се премахва без остатък.Снимките са само за демонстрация и вдъхновение.Нашите самозалепващи нетоксични етикети е водоустойчив, дълготраен и продължават дълги години, не отслаиваясь, не сминаясь и не выцветая. ✓ Нашите подвижни стикери с цитати, думи и рисунки - идеален начин да изразиш себе си, не бюст банка.Отклейте стикер след залепване с помощта на кредитна карта или стъргало, за да премахнете излишния въздух.Този е идеален за вашата дневна, детска стая или магазин.Тъй като нашите продукти се отличават с високо качество, тя създава илюзията за ръчно рисувани стени без елементарно, разходи или време. ✓ Ще Получите вдъхновяващи цитата от прозорец винетка. ✓ Нашите подвижни стикери с цитати, думи и рисунки - идеален начин да изразиш себе си, не бюст банка. ✓ Като цяло, винил надписи - една от най-новите тенденции в съвременния декор.Изработен с използването на водоустойчив лепило, винил, не изчезва и може да издържа на високи температури на нагряване, не плавясь.Изработени от висококачествен самоклеящегося винил Lutema, нашите продукти не оставят следи, запазване на вашите стени и с гладка повърхност, такива, каквито те са били - просто махнете отметката от скеле и выровняйте переводную хартия на мястото, където искате да поставите стикер.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория