.

.

New
БЕЗПЛАТНА Доставка, 8 Листа, Стикер на стената с английската Дума, Декор за Детска Стая, Обзавеждане за детска стая, Стикери За стена за момичета, Декор за игри стая, ?

БЕЗПЛАТНА Доставка, 8 Листа, Стикер на стената с английската Дума, Декор за Детска Стая, Обзавеждане за детска стая, Стикери За стена за момичета, Декор за игри стая, Стикери за стените на Детската Стая, Стикери За

BGN 0.33

Налично
Налично

Детски стикери за стена : стикер на стената е удобна за украса на вашата стая без боядисване и няма да навреди на стенатаСтикери за стена за деца : Рисуване с цветни моливи превръща стикери за стена, много красива декоративна стикер. x 2 × листа стикери за стена Характеристики -Размер : 140,00 X56,00 X0,10 см / 55,02 X22,01 X0 стикери за стена за спалнята на момичетата.Стикери за стена за спалнята на момичетата : Тази креативна стикер ще добави на приятна атмосфера в стаята си и ще ви даде добро настроение. -С цветни моливи и красиви цветове стикери за стена могат добре да украсят стаята си и да се създаде приятна атмосфера на стикери за стена за спалня. -Цвят : както е показано на стикери за стени на детска -Материал : PVC стена декор на детска стая -Стикер за стена, изработен от PVC материал и представлява подвижна самоклеящийся материал, който е безопасни и удобни лепенки за стена под формата на молив. -Стикер на стената е много подходящ за украса на детска спалня, детска градина, детски кът, игрална стая и други стенни стикери за игрални зали. -Стикер, можете да залепите на всяка гладка и чиста повърхност, което е удобно и бързо за използване Луксозен стикери за стена. цветни стикери за стена, Подходящи за спални, детски градини, игри стая и други случаи.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория