.

.

New
Комплект от 2 Стикери СЪЕДИНЕНИ Американски Флаг Кийт Забавна форма 4 инча. Горд Американски Патриотичен знамето на Съединените американски Щати Винил за Броня на ?

Комплект от 2 Стикери СЪЕДИНЕНИ Американски Флаг Кийт Забавна форма 4 инча. Горд Американски Патриотичен знамето на Съединените американски Щати Винил за Броня на Автомобила Камиони Лаптоп Прозорец монтаж на стена за

BGN 3.00

Налично
Налично

Ние не се стремим да се обидя, ние много обичаме нашата страна В нашия магазин има още много уникални стикери, ако ви интересува конкретен дизайн, пишете ни и ние ще добавим този стикер в нашия магазин.Също така изпращайте вашите проекти и идеи за стикери, и ние ги направим достъпни за закупуване на всички останали.От тях се получават прекрасни подаръци за приятелите и семейството за празниците или рождени дни, както и отлично допълнение към вашата колекция от стикери!МОЛЯ, ИЗМИЙТЕ ПОВЪРХНОСТТА И я ОСТАВЕТЕ Я да изсъхне НАПЪЛНО ПРЕДИ ДА нанесете ЕТИКЕТИ. Можете да използвате етикети на всяка гладка повърхност, като автомобил или лаптоп, също нашите клиенти клеят етикети на своите бутилки с вода, стъкла, брони, камиони, списания и др.Тази колекция стикери е посветена на САЩ (United States of America), стикер American Flag Кит Забавна форма е с размер : 4 инча.Тази колекция е създадена в стила на хартата на САЩ, това са уникални стикери, които ние воссоздаем, с помощта на различни дейности. Ние сме производител на стикери в САЩ, това е нашият малък семеен бизнес, нашите етикети се произвеждат и изпращат от Тексас.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория