.

.

New
RW-5945 Гигантски Червено Цвете Стикери За Стена 3D Мак Флорални Стикери За Стена DIY Подвижни 2 Големи Цвете Листенца от Зелен Лист Стенен Арт Декор за Деца Момичета Жен?

RW-5945 Гигантски Червено Цвете Стикери За Стена 3D Мак Флорални Стикери За Стена DIY Подвижни 2 Големи Цвете Листенца от Зелен Лист Стенен Арт Декор за Деца Момичета Жените Спалня, Хол, Детска и Офис Украса

BGN 2.00

Налично
Налично

2За многократна употреба, роуминг, подвижна, без остатъци. ? Лесна употреба - нашите цветни стикери отрязани в един на няколко части, ще трябва да бъдат търпеливи, за да ги направи със собствените си ръце, те са толкова много, и вие трябва стик ги един след друг, стикери за стена с ръцете си, поставете ги в себе си.Можете да следвате инструкциите върху картинката, или да шият снимки в зависимост от вашите предпочитания. От такива фактори, като светлинни ефекти и настройките за яркост / контраст на монитора, цветовата гама, снимки и в сайта и на реални стоки може да се различават малко.Лесно се нанася и отстранява, без да оставя следи и без да наранява стената. това ще ви отнеме няколко часа.Това ще донесе невероятен завършек на интериора на вашия дом. НЕ са подходящи за мръсни или неравни повърхности. ? Широко приложение - етикети с червени цветя са идеални за декорация на дома.Благодарим ви за разбирането!За следпродажбено обслужване на едно : В магазина RAINBOW WSK стремим се да-добри продукти и услуги в категория стикери за декорация на стените ако имате някакви проблеми, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас. Лесно се нанася, подвижна, здрав, устойчивост на натиск, устойчивост на удар и водоустойчив.It може да се прилагат на всяка гладка, чиста и суха повърхност на стени, плочки, стъкло, мебели и т.Просто почистете и залепете, никакви средства не се изисква.Просто махнете отметката от тази отличителна стикер на стената от субстрата и я залепете на стената. Изберете мястото, което искате да премахнете пепел и мазнини, дръжте го сух и чист.-Ако по някаква причина решите да изтривате собствените си етикети, те могат лесно да се свали, без да оставят следи или лепкав месива и без да се прибягва до косметическому ремонт!Моля, обърнете внимание : 1.Те са идеални за декориране на хол, трапезария, спалня и т.Начин на нанасяне : -Изберете гладка, чиста и суха повърхност.Опаковката включва 4 части листа, размер на всеки лист : 12 x 16 инча /30 x 40 виж ?РОМАНТИЧНА УКРАСА - Големи цветя от мака са символ на любов, богатство и съвършенство.Премахване на етикети с лист от една за друга.Стикери за стена с цветя са безопасни за семейството си и нашата планета.Изтънчен и специален дизайн прави стаята си уникална.Параметри : Материал : винил Цвят : акварел Романтична червено цвете и зелени листа Опаковка : в това число 4 листа Размер на всеки лист : 12x16 инча / 30х40 см Функции : 1.Стикери за стена, подходящи за всеки дизайн.Цветя мак винаги означава благодат и късмет.-Махнете стикер с лист и внимателно я залепете върху избраната от вас повърхност за декориране.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория