.

.

New
Yardwe Сгъваема Сушене на Окото Растенията са Външни Растения Простор за дрехи на открито Окото Простор Подвесная Простор Фурна Екран Външна Сушене на Окото Туризъм ?

Yardwe Сгъваема Сушене на Окото Растенията са Външни Растения Простор за дрехи на открито Окото Простор Подвесная Простор Фурна Екран Външна Сушене на Окото Туризъм Сушене на Окото Сгъваема Сушене Мрежест Плат

BGN 0.67

Налично
Налично

сгъваема сушилня Тази сгъваема метална мрежа за сушене е направена от платМОКРО - Мултифункционална : да се изсушат зърната, медицински материали, храна, растения, листа или дрехи.ПРОСТОР ЗА РАСТЕНИЯ, Изработена от найлон и стоманена тел, се използва.РАЗБОРНАЯ ПРОСТОР ЗА ДРЕХИ - Всеки слой има герметичную конструкция със странични стени, така че няма нужда да се притеснявате за опасност пролиться при сушене. - Цвят : черен закачалка за сушене. - Размер : около 60x60x90 см / 23.Информация за стоки, Сгъваема фурна рафтове за сушене на дрехи от вентилируемого окото на материала осигурява правилното проветряване, така че не образуват отлагания.СГЪВАЕМА СУШИЛНЯ - Изработена от висококачествен материал с дишаща конструкция с отворена мрежа, добра вентилация, за да може лесно да премине въздух и вода за бързо изсушаване. - Изработен е от висококачествен материал с дишаща конструкция с отворена мрежа, добра вентилация, за да може лесно да премине въздух и вода за бързо изсушаване сгъваем мрежи за сушене. - Всеки слой е заобиколен от добре балансирана тел, за да подсилите устойчивостта, и я лесно се огъват и се деформират дори при съхраняване на тежки предмети.СГЪВАЕМА СУШИЛНЯ ЗА ДРЕХИ - ?Материал достатъчно дишащи, за да пропускат голямо количество въздух, но достатъчно строга, за да удари пръстта. - Сгъваема подвесная мрежа за сушене на бельо, лесен за съхранение и организация, не заемат много място, може да се вземат със себе си на пикник на открито, на къмпинг, за пътуване и риболов.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория