.

.

New
Подвесная сушене на окото XPSSJMU, 4 Слой, сгъваема Сушене на окото, Градинска Подвесная сушилня за Зеленчуци, Билки, Риба, Месо, Дрехи и т.н.

Подвесная сушене на окото XPSSJMU, 4 Слой, сгъваема Сушене на окото, Градинска Подвесная сушилня за Зеленчуци, Билки, Риба, Месо, Дрехи и т.н.

BGN 0.67

Налично
Налично

Функция : 1Материалите са внимателно подбрани, за да могат те да издържат на изпитанието на времето и да продължат ефективно да функционират.Лесна употреба : Предната част на окото чанти за съхранение с висококачествена метална двустранен цип за лесно отваряне и затваряне.Това е страхотна функция за тези, които искат да запазят нещата сухи и защитени от влага.Цип е проектиран така, че да е стабилна и надеждна, така че вие можете да бъдете спокойни за безопасността на вашите неща.Бързосъхнеща конструкция : Окото дизайн улеснява експозицията и циркулация на въздуха, което осигурява бързо изсушаване на вашите вещи.Благодарение на голямата си размери лесно можете да подредите своите вещи без да се притеснявате за липса на пространство.Чантата е предназначена за съхранение на различни елементи, което я прави идеална за използване в различни условия. Гъвкавост : Нашата сетчатую чанта за съхранение може да се използва както на закрито, така и на улицата. / 15,7x16,1 инча Осъществяване Списък : 1 х Подвесная сушене мрежа 1 х чанта за съхранение.Параметри : Състояние : Напълно нов Тип изделия : Подвесная сушене мрежест Материал : найлон + стоманена тел, Цвят : както е показано на снимката Размер на разложенном формата на : приблизително 36x36x70 см/14,2x14,2x27,6 размери за съхранение : около 40x41 см.

Подробности

Conditon:
Brand New
Item Type:
Hanging Drying Net
Material:
Nylon+Steel Wire
Color:
As Pictures ShowenExpanded Size
Storage Size:
Approx. 40 x 41cm/15.7 x 16.1in
Package List:
1 x Hanging Drying Net1 x Storage Bag
Новинка

Подобни продукти в категория