.

.

New
WSZJJ Скандинавски Златна Желязна Мини-Закачалка За Палто, монтиран на стената Кука, Рафтове За Съхранение, Домашен Органайзер, за Аксесоари за Декорация на Детски Др

WSZJJ Скандинавски Златна Желязна Мини-Закачалка За Палто, монтиран на стената Кука, Рафтове За Съхранение, Домашен Органайзер, за Аксесоари за Декорация на Детски Дрехи, Рокля, Кърпата (Цвят: A)

BGN 1.00

Налично
Налично

2 Прекрасен дизайн с най-добрите материали.Цвят : rose gold/Goldразмер : 26x30 см, 1 инч = 2,53 виж Опаковката включва : 1x кука Забележка : 1. Прекрасен дизайн от най-добрите материали.Материал : желязо. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението. Моля, са възможни известни различия се дължи на ръчно измерване. Материал : желязо е Идеално за баня, шкаф, стени и т. Моля се допуска толеранс в рамките на 2-3 см от ръчно измерения2.Коварен занаятчийско производство, му е лесно выцветить и да се деформира.Идеален за баня, шкаф, стени и т. Поради разлика в метода на измерване се допуска отклонение в размер на 1-3 см (1 см = с 0.Направете живота си по-удобен.Направете живота си по-удобен.Коварен занаятчийско производство, не е лесно да избледнява и деформирана.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория