.

.

New
Закачалка за дрехи с 32 Скоби, Закачалка за Колчета, Сгъваема Сушилня за дрехи, Закачалка за сушене на Чорапи, Сутиени, Кърпи, бельо, Шапка, Шал, Панталони, Бебешки дре?

Закачалка за дрехи с 32 Скоби, Закачалка за Колчета, Сгъваема Сушилня за дрехи, Закачалка за сушене на Чорапи, Сутиени, Кърпи, бельо, Шапка, Шал, Панталони, Бебешки дрехи, Филтър Пелени, Ръкавици (Светло Розов)

BGN 3.00

Налично
Налично

2, Ако има нещо, което ние можем да ви помогнем, моля свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволително решение 【Спестяване на пространство】 Закачалка с клипс могат да се сгъват и да се съхранява, когато не се използва, спестяване на 50% от място, без монтаж, лесна за използване, лек дизайн идеален за къмпинг, за пътуване и почивка.【Иновативен дизайн】 1, въртяща се на 360 ° дизайн осигурява лесен достъп до всички зажимам, лесно зажимать и разтоварят. Четири веригата осигуряват баланс на закачалка и може да се регулира в съответствие с различните сцени. 【100% доволни от】 1, не е причина за връщане-ако не сте 100% доволни от нашата щипки, моля, върнете ни я за връщане или замяна. 【Многоцелеви】 Е идеална за закачане на детски дрехи, чорапи, сутиени, филтър памперси, кърпи, бельо, белью, шалове, ръкавици, синузит шалове или техните леки предмети. 2, Ветрозащитный кука може да попречи на сдувание закачалки от вятъра.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория