.

.

New
Термос за кафе, Бутилка за кафе, Бутилка за заваряване на чай, Интелигентна спортна Бутилка за вода с led дисплей на температурата, Бутилка за Вода с вакуумна изолаци?

Термос за кафе, Бутилка за кафе, Бутилка за заваряване на чай, Интелигентна спортна Бутилка за вода с led дисплей на температурата, Бутилка за Вода с вакуумна изолация с Двойни Стени, Запазва топлината или студа, 17

BGN 6.53

Налично
Налично

Отличителна черта на : Индикатор на температурата : Този чайник е от нов тип е оборудван с led интелигентна с индикатор за температурата на горната част на марс, към които можете да се докоснете до 80 000 пъти непрекъснато, без смяна на батерията [Практично] 17 мл / 500 мл идеален за всички хора, различни цветове и ярки цветове.Останалата част от тези пътни чаши са изработени от полипропилен, не съдържат бисфенол А, годни за контакт силикон и 100% сополиэфирного пластмаса, така че използването им е безопасно и полезно за здравето.Не докосвайте върха на термос със сила, просто леко докоснете горната част на капака на термос.Стандартът на Sharp го прави подходящ за почти всички подстаканников в превозни средства, театри, самолети и т. [Характеристики] : Показване на температура : Този чайник е от нов тип е оборудван с led интелигентна с индикатор за температурата на горната част на марс, към които можете да се докоснете до 80 000 пъти непрекъснато, без смяна на батерията. Модерен дизайн и високо качество я правят уникален подарък за вашето семейство и приятели, празници, имен ден, Коледа, Деня на благодарността и бизнес подаръци.Не докосвайте със силата на горната част на термос, но леко дотроньтесь до горната част на капака на термос.Се използва от повече от 5 години! (Важна забележка) : Просто докоснете се до горната част на капака на термос, за да по всяко време да провери температурата.[Характеристики] : Показване на температура : Този чайник е от нов тип е оборудван с led интелигентна с индикатор за температурата на горната част на марс, към които можете да се докоснете до 80 000 пъти непрекъснато, без смяна на батерията.Останалата част от тези пътни чаши са изработени от полипропилен, не съдържат бисфенол А, годни за контакт силикон и 100% сополиэфирного пластмаса, така че използването им е безопасно и полезно за здравето. (Важна забележка) : Просто докосвате горната част на капака на термос, за да видите температурата във всеки един момент. [Материал] : Умен термокружка с led индикатор на температурата, която е изработена от висококачествена неръждаема стомана 304, която може да поддържа топлина в продължение на 24 часа и има силиконово дъно, предотвращающим я плъзгане и преливане. Модерен дизайн и високо качество я правят уникален подарък за вашето семейство и приятели, празници, имен ден, Коледа, Деня на благодарността и бизнес подаръци. [Поддържане на температура] : Двойна изолация.Докоснете се до горната част на термос, и капацитивен сензорен екран, веднага ще се покаже температурата на водата вътре в термос, което ще позволи да се избегне риска да се изгорите. [Поддържане на температура] : Двойна изолация.Се използва от повече от 5 години!Леко докоснете горната част на капака на термос, за да се насладите на топлината на всеки миг.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория