.

.

New
Homoyoyo 1 бр., Автоматична Чаша, Изолационен Преносим Двойна Чаша за Пиене, Туристическа бутилка за чай, Вакуумни Бутилка за Пътуване, Множество Капак, Чаша за вода от Н?

Homoyoyo 1 бр., Автоматична Чаша, Изолационен Преносим Двойна Чаша за Пиене, Туристическа бутилка за чай, Вакуумни Бутилка за Пътуване, Множество Капак, Чаша за вода от Неръждаема Стомана с капак за кафе на открито,

BGN 1.67

Налично
Налично

ТЕРМОКРУЖКА -термобутылка за вода, подходяща за всички видове хора, може да се използва като подаръкЧашата за кафе от НЕРЪЖДАЕМА стомана-материал на премиум-клас : Тази кафеена чаша е изработена от качествена неръждаема стомана и хранително силикон, повърхност е покрита с пластмаса, си удобен за хващане, тя е здрава, небьющаяся и устойчив на корозия за продължително използване. - Материал : Неръждаема стомана, силикон - Материал неръждаема стомана, небьющийся и устойчиви на корозия.чашата за кафе от неръждаема стомана, Това е чаша за вода, изработена от висококачествени материали, за по-лесно, но трайни употреба.ЧАШАТА за КАФЕ материал от неръждаема стомана, подходящ за топли и студени напитки.Описание Товаратермическая чаша с капак Сложиш любимата си бира, вода, сок, сода, смесена напитка или кафе и се наслаждавайте. - Цвят : черен - Можете да ги вземете със себе си в училище, за пътуване или на работа, е много удобно. - Колата употребяван дизайн, нека чаша ще бъде с вас, да се насладят на удоволствието от шофирането. - Гладка повърхност и добре прорезна дизайн, безопасни за вашите ръце.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория