.

.

New
6 бр., Бельо за обувки джоб, Деликатни Чанти, Протектор, Удебелена Сушене, Охраняем Обувки, Сутиен за пране, Мрежа За Пътуване, Чанта За Отглеждане на Машина, Маратонк?

6 бр., Бельо за обувки джоб, Деликатни Чанти, Протектор, Удебелена Сушене, Охраняем Обувки, Сутиен за пране, Мрежа За Пътуване, Чанта За Отглеждане на Машина, Маратонки, Бельо, Дрехи с цип, Преносим Син

BGN 8.57

Налично
Налично

Пратката включва 2 x торби за пране Характеристики Заключване с цип предпазва обекти от падане, а уникален дизайн осигурява удобство на съхранениеОкото чанта за пране : заключване в компресиран защитава елементи от падане, а уникален дизайн осигурява удобство на съхранение.Информация за стоки на Окото чанта за пране на Нашата чанта за пране на обувки изработени от дебела полиестерни влакна с здрав цип, която предпазва чантата от деформация или счупване, защита на обувки от повреди в процеса на пране. Мрежести торбички с цип : мрежа фина структура, гладка и фина, подходяща за всички видове обувки. -Цвят : син - Мрежест материал позволява продукт да диша, за да се поддържа влажност на въздуха.Мрежести торби за дрехи : те също могат да се използват за съхранение, за да подреден подредете обувки в гардероба. Мрежести торбички с цип Чанта за пране на обувки може да се използва не само за пране на маратонки, чорапи, сутиени и много други, но и за подреждане на обувките при опаковане на пътуване.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория