.

.

New
Тунел за домашни любимци SALUTUYA, Сгъваема Тунел за Котки от Полиэстеровой Тъкан, Сгъваема Тръба за Тунели за Котки, 3-Лентови Сглобяеми Играчки за котки за Интерактив?

Тунел за домашни любимци SALUTUYA, Сгъваема Тунел за Котки от Полиэстеровой Тъкан, Сгъваема Тръба за Тунели за Котки, 3-Лентови Сглобяеми Играчки за котки за Интерактивно Обучение на Домашни Любимци, на закрито и на

BGN 7.83

Налично
Налично

Моля, се допуска отклонение 0 ~ 1 сантиметър, поради ръчно измерване ?【ПРИЛАГАНЕТО на】 Тристранен тунел - умна интерактивна образователна играчка, подходяща за котки, зайци и други малки домашни любимци!. ?【ПРЕДИМСТВО】 Тунел за домашни любимци е изработена от висококачествен полиестер и здрава рамка, тя ще остане в отлично състояние и запазва формата си.Вземете го със себе си, за вашата котка никога не е скучно!Особености : Тази игра на тунел за котки предлага отлично място за котки, за да тичат, да гонят, да се крият, да се отпуснат и да играят. ?【3 тунела】 Сгъваема детска играчка-тунел с 3 тунели осигурява часове упражнения и саморазвлечения за няколко котки.?【ЗА КОТКИ】 Този котешки тунел предлага отлично място за котки, за да тичат, да гонят, да се крият, да се отпуснат и да играят.С топката на входа за допълнително забавление. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Изработен от висококачествен полиэстерового своята практика и здрава рамка, тя ще остане в отлично състояние и се поддържат във форма.Той е гъвкав и сгъваем за лесно използване и съхранение. ?【УДОБЕН】 Сгъваем тунел за котки от полиэстеровой тъкан е гъвкав и сгъване за лесно използване и съхранение.Тази популярна играчка-тунел е идеално място за вашата котка, заек и други малки домашни любимци и ще им безкрайно удоволствие.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория