.

.

New
KLKCMS Забавен Тунел за Котки, Интерактивни Играчки-Тръба, Сглобяеми Играчки за домашни Кучета С Извънбордов Към Топката, Палатка, Пещера, Прячущаяся за Малки д?

KLKCMS Забавен Тунел за Котки, Интерактивни Играчки-Тръба, Сглобяеми Играчки за домашни Кучета С Извънбордов Към Топката, Палатка, Пещера, Прячущаяся за Малки домашни Любимци, Котенце, Кученце, аксесоари за Зайци, 30x30x67

BGN 8.00

Налично
Налично

* Сгъваема конструкция, удобна за съхранение, не заема място * Топката вълна може активно да привлича вниманието на котки. - Материал от замшевой плат, топъл и удобен, мек на допир, лесно за почистване. Моля се допуска малка грешка се дължи на ръчно измерване.18inch Опаковката включва : 1 бр. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. котешки тунел Забележка : 1.Описание : - Сгъваема конструкция, удобна за съхранение, не заема място. * Материал от замшевой плат, топъл и удобен, мек на допир, лесно за почистване. - Свободно да се играе на закрито и на открито, е много подходящ за котки, котета, кучета, зайци и други дребни животни. * Интерактивни играчки : В средата на пътеката има кръгъл отвор, на котка, могат да се движат свободно през него.38inch30x30x130cm/11. - Топката вълна може активно да привлича вниманието на котката.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория