.

.

New
Легло-Тунел за котки джолан обратно Мин, Сгъваема Котешки Тунел с Централно Мат, Плюшени Котешки Тунел за Котки в затворени Помещения с Извънбордов Топката и Начин?

Легло-Тунел за котки джолан обратно Мин, Сгъваема Котешки Тунел с Централно Мат, Плюшени Котешки Тунел за Котки в затворени Помещения с Извънбордов Топката и Начинаещи, Игри Тунел за котки

BGN 26.66

Налично
Налично

【ПЛЮШЕН ЛЕГЛО-тунел за КОТКИ】котешки тунел за стайни котки са големи, изработени от плюшено материал, мек и приятен за кожата, топла и дишаща, със здрава метална конструкцияКотките могат да се отпуснат в тунел или на възглавница по средата, когато те да се уморят от играта. 【ЗДРАВА СТРУКТУРА】Общ диаметър котешки тунел за стайни котки е 31,5 инча, диаметър туннельной тръба е 9,8 инча, подходящ за котки с тегло до 10 кг, конструкцията на линия тел тунела здрава, за да се избегне колапс.Тунел с диаметър около 25 см побира повечето котки. 【ОКО И окачен ТОПКАТА】Плюшен легло-тунел за котки има две дупки за очите, за да задоволи любопитството на котките, а на входа на тунела висят малки топки. 【Многофункционалност】 Може да бъде изпълнена кръгла, S-образна, или всяка друга форма, която ви харесва, легло-тунел за котки подвижна, за да се използва отделно като тунел за котки и легло за котки, и може да се оформи за лесно съхранение, може да се използва като играчки за домашни любимци, на закрито и открито, като котенца, кученца, хамстери, таралежи, зайци и т. 【КОТЕШКИ ТРЪБИ И тунели】 Могат да бъдат използвани едновременно като котешка легло или котешки тунел, който може да осигури на котки условия за игри, занимания и сън.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория