.

.

New
Tikgram Bluetooth 5,1 gag за ушите на Истинска Безжична Слушалка с ефект на съраунд звук, 3D Интелигентно Сензорно Автоматично сдвояване ipx5 Водоустойчив Вграден спортен микро?

Tikgram Bluetooth 5,1 gag за ушите на Истинска Безжична Слушалка с ефект на съраунд звук, 3D Интелигентно Сензорно Автоматично сдвояване ipx5 Водоустойчив Вграден спортен микрофон, Подходящи за работа/за пътуване/фитнес

BGN 0.67

Налично
Налично

[най-новият чип Bluetooth 5Липса на болка след дълъг период на употреба.Дизайн на лесна и не отнема място, което е удобно за носене.Натиснете, за да сменяте песни, да регулирате силата на звука, да управлявате телефонни разговори и да активирате гласовия помощник, който ви осигурява неочаквано удобство. [smart touch] нашата Bluetooth слушалка е оборудвана с функцията за интелигентно докосване, което ви осигурява по-удобен интерфейс.1 и най-съвременни съставки, е съвместим с повечето устройства на Bluetooth и използва на всеки смартфон.Нека да ви налягане и свободно да се поти. [най-новият чип Bluetooth 5. [smart touch] нашата Bluetooth слушалка е оборудвана с функцията за интелигентно докосване, което ви осигурява по-удобен интерфейс. [водоустойчивост ipx5] степента на водоустойчивост Bluetooth слушалки tikgram е ipx5, че е много подходящ за занимания във фитнес залата и някои видове активен отдих.1] Bluetooth слушалка tikgram използва най-новата Bluetooth технология 5. [3 D стереозвук] нашите безжични слушалки имат ефект 3 D-звук, който ще ви накара да се почувствате като на живо на концерт и ще ви отлични впечатления от слушане.По време на пътуването, такса преносимо зарядно устройство може да е достатъчно до 36 часа.Дизайн на лесна и не отнема място, което е удобно за носене.Нека да ви налягане и свободно да се поти.Натиснете, за да сменяте песни, да регулирате силата на звука, да управлявате телефонни разговори и да активирате гласовия помощник, който ви осигурява неочаквано удобство.[3 D стереозвук] нашите безжични слушалки имат ефект 3 D-звук, който ще ви накара да се почувствате като на живо на концерт и ще ви отлични впечатления от слушане.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория