.

.

New
Безжични Слушалки за деца, Bluetooth-слушалки с Сладък Пандой, Комфорт и Лек Дизайн, Слушалките с Шумопотискане за момичета, Дамски Спортни Слушалки в ушите Bluetooth 5.0 с ми?

Безжични Слушалки за деца, Bluetooth-слушалки с Сладък Пандой, Комфорт и Лек Дизайн, Слушалките с Шумопотискане за момичета, Дамски Спортни Слушалки в ушите Bluetooth 5.0 с мини Преносим Калъф За зареждане

BGN 39.04

Налично
Налично

В режим на игра, тапи за уши могат да предоставят сверхнизкую забавяне в 48 милисекунди и стереоэффект 3 D; Музикален режим ви позволява да се потопите в атмосферата на гмуркане ♪ ♥ Ультралегкий и отличен комфорт ♥ : ергономичен безболезнен дизайн затычек за уши са облегает ушите си и ги поддържа еластична, осигуряване на удобство за ежедневна употреба.Той също така поддържа двойна и единична режими, така че да можете лесно да превключвате между тях.♪ ♥ HIFI Качество на звука и дизайн panda ♥ Безжична слушалка Panda Girls е оборудван с най-новата технология за намаляване на шума, Bluetooth 5.Кабел за зареждане блок може да се зарежда напълно за 2 часа с помощта на USB кабел-C. ♪ ♥ Режими на възпроизвеждане на музика и игри ♥ Bluetooth слушалка Panda има два режима.Вграден висококачествен микрофон и технология за оказване на Hifi без загуба предоставя невероятно музикално звучене, дълбоки баси и чисти високи честоти.Готини безжични тапи за уши в стила на панди. ♪ ♥ Сензорно управление и двоен / единичен режим ♥ С лесни сензорни бутони за управление и сензорен дизайн със защита от неправилна експлоатация можете да регулирате силата на звука, възпроизвеждане, пауза, смяна на песни, телефонно обаждане и гласова помощ. Общо 45 г / 1,5 мл, включително калъф за очила и затычку за уши, удобен за носене и съхраняване. (Идва от 3 меки и удобни берушами размери L, M и S.0 за осигуряване на стабилно свързване и кристално качество на звука.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория