.

.

New
Безжични слушалки SIMOLIO за гледане на телевизия с допълнителни слушалки за замяна, Безжични Телевизионни слушалки, стойка за зареждане, резервни батерия и поддръжк?

Безжични слушалки SIMOLIO за гледане на телевизия с допълнителни слушалки за замяна, Безжични Телевизионни слушалки, стойка за зареждане, резервни батерия и поддръжка байпас

BGN 1.67

Налично
Налично

Можете да изберете стерео на предавателя, за да се наслаждавате на музика Hi-fi, или моно, за да се наслаждавате на по-ясни телевизионни разговориТехнология за автоматично управление на сигнал стабилизира внезапно увеличаване на звука на телевизора, за да се предотврати увреждане на слуха.УНИКАЛНИ ТЕЛЕВИЗИОННИ слушалки 3 В 1 ЗА пълно обзавеждане, ергономичен на шийката на каишка Превъзхожда Bluetooth, липсва забавяне синхронизация на устните, осигурява отлично възпроизвеждане на звука. (2) с Ергономичен дизайн и гъвкаво маточната кърпичка осигурява удобно носене. (4) Дубликат на батерията и удобно решение за зареждане осигуряват продължително удоволствие от гледане на телевизия. (6) Настройте комфортно ниво на силата на звука с помощта на настройка на БАЛАНС и тонус.Не се изисква сдвояване, няма забавяне, синхронизация на устните, не е необходимо да се завърта на определен ъгъл или в определено положение, и не вдигайте шум, когато някой минава покрай нея.Професионални безжични слушалки за телевизор, настраивающие звука на телевизора според ВАШИТЕ предпочитания - хора с различна чувствителност към честотата на звука може да изберете тембър (висока / нормална / ниска честота), за да изберете най-добрите настройки и ясно да се чуе целта източник. (7) Гласова осветление и намаляване на шума технологично намаляване на фоновия звук на телевизора и отделят диалози на екрана на телевизора, което гарантира, че вие никога повече няма да пропуснете нито една сричка диалог.ТРИ БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ за телевизор За хора с увреден слух, С подкрепата на слушане на звука на ТЕЛЕВИЗОРА - технология на отделяне на глас и за потискане на шума намалява разсейващи фонови шумове и ви позволява напълно четливо чувате всяка дума, за произносимое в любимото си шоу. (9) Тези телевизионни безжични слушалки за хора с увреден слух преодоляват недостатъците на конвенционалните слухови апарати, които едновременно повишават целеви източници на звук и шум на околната среда.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория