.

.

New
Слушалки с Костна проводимост, Отворено Ухо, Безжична Bluetooth 5.2, Спортни Слушалки, Водоустойчиви Слушалки с микрофон, с Дълъг живот на батерията, Сменящи Кърпичка за ?

Слушалки с Костна проводимост, Отворено Ухо, Безжична Bluetooth 5.2, Спортни Слушалки, Водоустойчиви Слушалки с микрофон, с Дълъг живот на батерията, Сменящи Кърпичка за Бягане, Тренировки, Колоездене, Android и iOS

BGN 0.67

Налично
Налично

2Напълно монтиране формат нашите Bluetooth-слушалки с отворени уши облегает главата си и се намира точно зад ушите, като създава по-удобна за кацане, която не ще се плъзне по време на дълги бягане или тренировка. Използването на най-новата Bluetooth технология 5.Слушалки с костна проводимост отблъскват пот, прах и влага по време на тренировки на закрито или на открито.Гъвкав силикон на скуловой кости осигурява продължително носене, липсата на натиск и комфорт. Тези слушалки разполагат с водоустойчив и защитен от пот дизайн, не се притеснявайте. Моля, прочетете внимателно ръководството за експлоатация преди употреба.Можете напълно да заредите слушалки за около 2 часа. 【Удобен и лесен】 Само 32g, която осигурява ненадминат комфорт при слушане през целия ден.Независимо от това, потите вие, или вали дъжд, останете у дома или тренират, вашите слушалки надеждно защитени. 【Дълго време на автономна работа и богат на функции бутон】 Слушалки с костна проводимост оборудвани мултифункционален бутон, лесно управляеми за възпроизвеждане, пауза, пропускане, активиране на гласовия помощник и отговор на повиквания.Опаковъчен лист : Слушалки с костна проводимост * 1 USB кабел * 1 Ръководство за потребителя * 1.Идеален за бизнес пътуване или пътуване.USB порт за бързо зареждане.2 осигурява обратна съвместимост, по-голям обхват на свързване, много по-добро качество на връзката и дори намаляване на консумацията на енергия.Слушалки с костна проводимост не да си затворят ушите, както и други изделия, както са разположени на бузите, оставяйки ушите си отворени, за да може да чуете на околния свят по време на слушане на музика или разговори. Ако получите дефектна стока или имате някакви въпроси по време на употреба, моля не се колебайте да се свържете с нас.Слушалки с костна проводимост, идеален за хора със загуба на слуха, шум в ушите и тези, които редовно ходене или се занимава със спорт на открито.Основни характеристики : 1.【Дизайн, с отворени уши】 Слушалки с костна проводимост предоставят отличен звук чрез буза.За разлика от други слушалки-притурки, той ви позволява да поддържате връзка и да бъдат наясно с това, което ви заобикаля.

Подробности

Bluetooth version:
5.2
Headphone battery capacity:
110mAh
Transmission distance:
about 15m
Music time:
about 15 hours
Talk time:
about 20 hours
Product Weight:
32g
Support system:
all devices and mobile phones that support Bluetooth
Notes:
1. Please read the instruction manual carefully before use.:
2. If you receive a defective product or have any questions during use, please feel free to contact us.:
Packing list:
Bone conduction headphones*1:
USB cable*1:
User Manual*1:
Новинка

Подобни продукти в категория