.

.

New
Вентилатори PAKFAN с осветление и дистанционно управление, вентилатор на Тавана, във формата на Цвете 21,6 с 3 Скорости на вятъра, Превключване, 3 Цвята, Нископрофилни Ве?

Вентилатори PAKFAN с осветление и дистанционно управление, вентилатор на Тавана, във формата на Цвете 21,6 с 3 Скорости на вятъра, Превключване, 3 Цвята, Нископрофилни Вентилатори за Хол, Спалня, Ресторанти

BGN 52.80

Налично
Налично

【Модерен вентилатор на тавана】 Този модерен вентилатор на тавана с дистанционно управление е привлекателна, макар и да остава прост【Висококачествен мед мотор】 Тих и удобен вентилатор на тавана работи безпроблемно с по-силен поток от въздух и без шум.Функцията за синхронизиране.Вентилатор или осветление могат да се включват отделно. 【Висококачествен мед мотор】 Тих и удобен вентилатор на тавана работи безпроблемно с по-силен поток от въздух и без шум.Можете да се запишете на скъпо струващи разходи за наемане на електрозахранване и да завърши монтажа на себе си. 【Модерен вентилатор на тавана】 Този модерен вентилатор на тавана с дистанционно управление е привлекателна, макар и да остава прост. 【Ефективна инсталация】 Инструкции за инсталиране много познати, и им е лесно да се следват.Плавен дизайн ножове му придава красив, елегантен и прост вид. * Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми.Хладно на външния дизайн, което го прави добър за декорация на дома. 【Димиране и промяна на цветовата гама на】 вентилатор на тавана с осветление дистанционно управлява всички операции за корекция на цветовата температура, осветление и три степени на вятъра.Модерен вентилатор на тавана скрит монтаж оборудван малошумным ветромотором за намаляване на шумовых смущения.Можете да се запишете на скъпо струващи разходи за наемане на електрозахранване и да завърши монтажа на себе си.Вентилатор или осветление могат да се включват отделно. 【Приложим сценарий】 вентилатори могат да се използват в бара, хотела, кухните, стаи хол, трапезария, спалня, на открито и в други помещения. * Този вентилатор на тавана с осветление - това е индивидуално и стилен дизайн за вашия дом.Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви объркване.Name : Тавана лампа с низкопрофильным вентилатор Стил : Модерен, лесен Материал : Алуминий + силикон + Железоцвет : черно, златисто Размер : 55*16 смтип лампа : led Регулируема трансфер : 3 прехвърляне на Цвета на светлина : 3-цветен диммируемый Източник на захранване : AC / DC Мощност : 1-60 Втвольтажи : 110-240 Начин на монтаж : Монтира на тавана Брой в пакет : 1 Тип монтаж : Външен Стил за превключване : дистанционно управление * 3 тон (топла светлина 3000 До неутрална светлина 4500 До и бяла светлина 6000 К), 3 регулиране на скоростта.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория