.

.

New
Вентилатори с Дистанционно управление, Осветление, 19-инчов Led Тавана лампа, с регулируема яркост, въздушния Поток под ъгъл от 360 °, 6 скоростна Кутия, вентилатор на Та

Вентилатори с Дистанционно управление, Осветление, 19-инчов Led Тавана лампа, с регулируема яркост, въздушния Поток под ъгъл от 360 °, 6 скоростна Кутия, вентилатор на Тавана на бързо увеличаващите се вълни (Цвят: черен)

BGN 49.56

Налично
Налично

Той е много подходящ е за хол, спалня, кухня, трапезария, бар, удобстваАко искате да Научите Повече за Лампи, моля, щракнете, за да Влезе В магазина. Дистанционно управления3.Хладно на външния дизайн, което го прави добър за декорация на дома. Нашите продукти включват само пълен лампа, вентилатора, с изключение на всички други предмети, показани на снимката, моля, разберете. ✔【Вентилатори с дистанционно управление】 3 скорост на вятъра и настройки на таймер за сън може да се регулира с помощта на дистанционното управление, вентилатор или задно осветяване може да се включва отделно.Той е много подходящ е за хол, спалня, кухня, трапезария, бар, удобства.Все повече дизайнери избират тази лампа за своите клиенти, да отговарят на нов стил на дома. Цвят на светлината : Регулируем цвят на светлината (с 3 различни цветове на светлината) Напрежение (волта) : 110-240 v Зона на излъчване : 16-20 В Комплекта са включени : 1.Име на продукта : Вентиляторная лампа Стил : модерни Размери : 49 см, височина 19 смЦвет : черен/бял/сив/ златист/розов золотоматериал : желязо + акрил + abs Процес : процесът на леене под налягане е Приложимо : спалня / кабинет / трапезария и т. ✔【Идеална украса за дома】 : Декорирайте вашия дом красив и светъл с помощта на този монтаж на таван фенове скрит монтаж и насладете се на чист и полезен бриз. Лампа, вентилатора 2. ✔【Вентилатори с дистанционно управление】 3 скорост на вятъра и настройки на таймер за сън може да се регулира с помощта на дистанционното управление, вентилатор или задно осветяване може да се включва отделно.Обновена версия на led крушки с регулируема яркост по-энергосберегающая, осигурява мека, не бросающийся в очите led източник на светлина и е приятна за окото.Обновена версия на led крушки с регулируема яркост по-энергосберегающая, осигурява мека, не бросающийся в очите led източник на светлина и е приятна за окото. Ако стоките, които получавате, са повредени или имате някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с мен, аз ще ви дам задоволителен отговор, благодаря ти!.Хладно на външния дизайн, което го прави добър за декорация на дома. 1 чанта аксессуарыпримечание : 1. ✔【Идеална украса за дома】 : Декорирайте вашия дом красив и светъл с помощта на този монтаж на таван фенове скрит монтаж и насладете се на чист и полезен бриз.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория