.

.

New
Вентилатор на тавана с осветление, Лампа с вентилатор с дистанционно управление, 20-инчов Вътрешен вентилатор, наполовина Вълни Монтируемый за всекидневната, спалн

Вентилатор на тавана с осветление, Лампа с вентилатор с дистанционно управление, 20-инчов Вътрешен вентилатор, наполовина Вълни Монтируемый за всекидневната, спалнята, трапезарията и т.н. (Цвят: Златен)

BGN 2.67

Налично
Налично

Ако стоките, които получавате, са повредени или имате някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с мен, аз ще ви дам задоволителен отговор, благодаря ти!Хладно на външния дизайн, което го прави добър за декорация на дома. ✔【Вентилатори с дистанционно управление】 3 скорост на вятъра и настройки на таймер за сън може да се регулира с помощта на дистанционното управление, вентилатор или задно осветяване може да се включва отделно. Модерен тавана лампа в фермерска къща sggainy - най-добрият избор за вашия нов дом!Ние сме професионален продавач на осветителни тела, основно продаваме модерни и луксозни вентилатори в индустриалния селски стил в стил ретро с подсветка, кристални плафониери, стъклени свещници целта Ни е да направим всичко възможно, за да ви осигури ярка и топла светлина и създаване на по-благоприятни условия на живот за вашата семьиоПисание на стока от Този магазин се специализира на външни / вътрешни светильниках.✔【Дизайн осветление и вентилатори 2 в 1】 Тавана вентилатор с led подсветка за даване на домашния интериор стил и вдъхновение. ✔【Вентилатори с дистанционно управление】 3 скорост на вятъра и настройки на таймер за сън може да се регулира с помощта на дистанционното управление, вентилатор или задно осветяване може да се включва отделно. ✔【Енергоспестяващ и защитава очите led източник на светлина】 : Изходна яркост на съвременния монтаж на таван фенове скрит монтаж включва led лампа с мощност 36 W. ✔【Лесна инсталация】 Повечето функционални компоненти са събрани, можете да завършите инсталацията в рамките на един час. ✔【Лесна инсталация】 Повечето функционални компоненти са събрани, можете да завършите инсталацията в рамките на един час. ✔【Дизайн осветление и вентилатори 2 в 1】 Тавана вентилатор с led подсветка за даване на домашния интериор стил и вдъхновение.Име на продукта : Fan Материал на лопатките на вентилатора : ABS Скорост на вентилатора : 3 скорост на вятъра Тип на източника на светлина : Led лампа Цвят : регулируем цвят на светлината (с 3 различни цветове на светлината) Тегло блок : 4 кг Обем на продукт : 54 см * 25 см * 54 см Тип на вентилатора : вентилатор на Тавана Напрежение на светлината : 110 /220 v Източник на светлина : 36 * 2 W плавно затъмнение + дистанционно управленияматериал : двигател от чиста мед + акрил Приложимо място : спалня, кабинет, трапезария 6-15 м2 В комплекта са включени : 1.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория