.

.

New
Полилей ZEELYDE,Ретро вентилатор на Тавана с Осветление и Выносным вентилатор в Метална Клетка Полилеи Тавана Лампа Тих Заден 6-Стъпка Промишлен Вентилатор на Тавана ?

Полилей ZEELYDE,Ретро вентилатор на Тавана с Осветление и Выносным вентилатор в Метална Клетка Полилеи Тавана Лампа Тих Заден 6-Стъпка Промишлен Вентилатор на Тавана на постоянен ток с Подсветка Зимен Летен Модел

BGN 1.33

Налично
Налично

Ако имате някакви въпроси или предложения, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще ви помогнем възможно най-скоро 【Лесна инсталация】 Идва с удобен установочным пакет (включително пълна аксесоари и ръководство за инсталиране).Забележка : от съображения За сигурност ние препоръчваме да изпълнява монтаж на професионален електротехник. 【Перфектна комбинация от режийни осветление и монтаж на таван фенове】Комбинация от светлина и вентилатор позволява използването на две функции едновременно. 【Обслужване 7*24】 Ние ви предлагаме безплатна подмяна на всички дефектни продукти е 2 години. 【Обслужване 7*24】 Ние ви предлагаме безплатна подмяна на всички дефектни продукти е 2 години. Преди монтаж, поддръжка или ремонт на подсветка на вентилатора се уверете, че захранването е изключено.Налично дистанционно управление на осветление и охлаждане.Освен това, вентилатор на тавана може да се върти в обратна посока, за да освежи въздуха през зимата и охлажда през лятото.Въвеждането на продукта : Тип : Вентилатор вентилатор на Тавана / тавана лампа /окачен лампа в Стил : Fan в стил кънтри, с лек абажуром Материал : желязо Размер на абажура : 47 * 35 cm (виж Таблицата размери) Напрежение : 110-240 v Процесът на : боядисване, полиране на Двигател : постоянен ток обратими Скорост на вятъра : регулируема скорост на вятъра е Съвместима крушка : E14 * 4 (без лампа) Функция : Осветление + затъмнение (моля, инсталирайте електрически крушки с регулируема яркост) + 6-степенна скорост на вятъра (с дистанционно управление) Обхват на приложение : за масаж, спалня, трапезария, гостна, хотелска стая, детска стая, бар и т.Забележка : от съображения За сигурност ние препоръчваме да изпълнява монтаж на професионален електротехник. Уверете се, че клеми здраво свързани, за да се предотврати разхлабване или изтичане на информация. 【Перфектна комбинация от режийни осветление и монтаж на таван фенове】Комбинация от светлина и вентилатор позволява използването на две функции едновременно. 【6 степени на вентилатора и безшумен двигател】вентилатори с лампи и дават 6 скоростни режими в съответствие с вашите изисквания.Налично дистанционно управление на осветление и охлаждане. 【Лесна инсталация】 Идва с удобен установочным пакет (включително пълна аксесоари и ръководство за инсталиране).Голям е обемът на въздуха, 6-степенна настройка, функцията за синхронизиране и безшумен вятърен двигател осигуряват добър сън на детето.Голям е обемът на въздуха, 6-степенна настройка, функцията за синхронизиране и безшумен вятърен двигател осигуряват добър сън на детето.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория