.

.

New
Вентилатор на тавана с Осветление, led подсветка с регулируема яркост 55 см и Низкопрофильным вентилатор на тавана С Невидими с акрилни Ножове, Открит Вътрешен Венти?

Вентилатор на тавана с Осветление, led подсветка с регулируема яркост 55 см и Низкопрофильным вентилатор на тавана С Невидими с акрилни Ножове, Открит Вътрешен Вентилатор на Тавана Бял Цвят

BGN 47.31

Налично
Налично

?УДОБСТВО на ИНСТАЛИРАНЕ : монтиране на Стена подходяща за стандартни кутии за монтаж на таван фенове, както на вградения вентилатор на тавана в клетката не изисква сглобяване, което опростява инсталациятаИзточник на захранване от батерии 2x AAA (не са включени в комплекта).?ВЪТРЕШЕН ВЕНТИЛАТОР на ТАВАНА : вентилатор на Тавана от затворен корпус го прави по-безопасни от обикновените вентилатори, особено за ниски тавани и двуетажни легла, без да се притеснявате за опасност от удар остриета. ? Всички В дистанционното управление : той може не само да се управлява отделно вентилатор на тавана и led подсветка, но също и управление таймер и ограничител на вятъра. ?ВЪТРЕШЕН ВЕНТИЛАТОР на ТАВАНА : вентилатор на Тавана от затворен корпус го прави по-безопасни от обикновените вентилатори, особено за ниски тавани и двуетажни легла, без да се притеснявате за опасност от удар остриета. ? Всички В дистанционното управление : той може не само да се управлява отделно вентилатор на тавана и led подсветка, но също и управление таймер и ограничител на вятъра. ?ДИМИРАНЕ : осветление монтаж на таван на вентилатора може да се включите в три тонове осветление (топло бяло, неутрално бяло и студено бяло), а цветовата температура и яркост и може свободно да се регулира. параметри : Диаметър : 22 инча Височина : 10 см Обработка на повърхността : матово черен Материал : пластмаса, метал, акрил Напрежение : 110-120 На Мощност : Моторни 32 W LED-36 Wx2 Скорост на вентилатора : висока, средна, ниска Начин на управление : дистанционно управление Тип батерии : 2x AAA (не са включени в комплекта) Препоръчителният размер на помещението : 87-215 квадратни метра Място на действие : закрит коридор, пералня, стая за почивка, мазе, хол, спалня, трапезария, кухня, коридор, таванско помещение. ?Многоскоростной : вентилатор на Тавана с осветление за ниски тавани е с 3 режима на скоростта (ниска, средна, висока), което осигурява по-голям избор за различно време на годината.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория