.

.

New
Фен CUTYZ с Потолочным осветление Беззвучное Осветление на вентилатора 3 Степени Спалня Led Вентилатор на Тавана с Регулируема яркост с Дистанционно управление, 72 W Мо?

Фен CUTYZ с Потолочным осветление Беззвучное Осветление на вентилатора 3 Степени Спалня Led Вентилатор на Тавана с Регулируема яркост с Дистанционно управление, 72 W Модерна Всекидневна Тавана лампа с Тихо вентилатор

BGN 99.05

Налично
Налично

и акрил лампа с висок коефициент на топлопреминаване, висока светопроницаемость, лесен за почистване, мек и равномерен ефект на радиация, висока яркост и енергийна ефективност, ефективно продлевающие живот на лампатаИнтелигентна дистанционно управление : вие може да регулирате яркостта, и цветовата температура по своему в съответствие с вашите нужди. текстурата е тънка и текстурирана. подаването на въздуха е по-стабилна и тиха. цветовата температура може да се превключване в диапазона 3000 ~ 6500 К с помощта на дистанционно управление. Технология вентиляторной лампа : вентиляторная лампа е изработена от хардуер на корпуса на лампата и се обработва от няколко процеса. По желание може да се регулира на 3 нива на мощност на вятъра.Вашето удовлетворение е нашата Най-голяма амбиция.Ако Имате някакви въпроси или предложения, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа и ще Ви предоставим Услуга.Той ще бъде внимателно подбран и проверен, преди да изпратите. Фен притежава висока ветроустойчивостью и трайност и лесно се деформират.Услуги : Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите.Тип : вентилатор на Тавана с осветление и дистанционно управление Цвят : син/златен/кафяв Размер на продукта : Д : 50 см/На : 18 см Мощност на осветление : Led 36 W * 2 Област на приложение : 8-20㎡ Яркост : 5% ~ 100% Напрежение : 220 Вматериал : Профили + акрил + ПкМотор : Мед МоторПроцесс : Заваряване + пилинг + полиране на перката : PC Метод на контрол : Дистанционно управлениешум : нисък шум на вятъра До .

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория