.

.

New
CATA-МЕДИКА Интелигентен вентилатор на Тавана с Осветление, вентилатор на Тавана, за да Спални, 32 W, Ултратънък led Лампа, 3 Скорост на вятъра, 3 Цвята, Димиране Вентилато?

CATA-МЕДИКА Интелигентен вентилатор на Тавана с Осветление, вентилатор на Тавана, за да Спални, 32 W, Ултратънък led Лампа, 3 Скорост на вятъра, 3 Цвята, Димиране Вентилатор, Тъпо Led Лампа, Вентилатор на Тавана

BGN 71.99

Налично
Налично

Вентилатор с ниска консумация на енергия осигурява мощен въздушен поток и тиха и комфортна среда на използване, това е перфектната комбинация от декор, осветление и вентилатор! Комплектът включва : 1 × вентилатор на Тавана с осветление 1 × Монтажни аксессуары1 x дистанционно управление., могат по-добре да украсяват помещението, да се насладят на хладен вятър и ярка светлина и да предложат на вашето жилище на лукс и комфорт.【Вентилатор на тавана с осветление】Модерен вентилатор на тавана с осветление, е направен в елегантните геометрични форми черен цвят в комбинация с led подсветка, с регулируема яркост, което позволява да се наслаждавате на ярка светлина, придавайки на вашата стая стилна естетиката.Отговаря на вашите осветление в хола, а също така отговаря на хладно, и има три скоростта на вятъра и три режима на осветление за създаване на различни Информацията за продукта : Име на продукта : вентилатор на Тавана със светлината Стил : Модерен минималистичен Материал на двигателя : мед Материал на абажура : акрил Материал на лампата : Леене под налягане на корпуса на лампата / дърво Размер : Диаметър : 50 см (19,68 инча) Височина : 23 см (9,05 инча)[Забележка] Конкретен еталонно размера на изображението на продукта. Това е осветление и вентилатори в сравнение с традиционните тавана лампи, тази лампа съчетава в себе си вентилатор и осветление.Трицветна дистанционно управление с плавно затъмняване (бяла светлина, неутрална светлина, топла светлина). Мек светодиоден източник на светлина, без трептене по-приятен за окото! . 【Energy saving led лампа за защита на очите】Съвременните вентилатори с подсветка оборудвани с вградени светодиодни източници на светлина с мощност 32 Вата.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория