.

.

New
Калъф за седалка Zooawa, Съвместим със седалка, Bumbo, Протектор за бебешка количка, Чанта За Детска седалка, Моющийся Аксесоар за детската Бустера, Удобен Калъф за детск?

Калъф за седалка Zooawa, Съвместим със седалка, Bumbo, Протектор за бебешка количка, Чанта За Детска седалка, Моющийся Аксесоар за детската Бустера, Удобен Калъф за детска седалка, Съвместим със седалка, Bumbo, Бял

BGN 1.67

Налично
Налично

Калъф за детска седалка-бустера можете да поставите в детската стая или друго помещение, за повишаване на украсатаОблечете се в калъф на седалката, за да го предпазите от надраскване и петна, като осигурява пълна защита и удължаване на срока на експлоатация на седалката. ?Облечете се в калъф на седалката, за да го предпазите от надраскване и петна, като осигурява пълна защита и удължаване на срока на експлоатация на седалката. ✨【Отказ от отговорност】 Ние по никакъв начин не са свързани с Bumbo, и това не е запазена марка на Bumbo.Създава по-мека и комфортна обстановка за вашето малко дете и се поддържа от него радостно настроение дори и студена зима. ✨【Значително повишен комфорт】 Калъф за детска седалка е изработена от висококачествен материал ice silk, който е приятен на допир, приятен за кожата и е удобно за детето.Опаковъчен лист : 1 х Калъф за детска седалка. ✨【Отказ от отговорност】 Ние по никакъв начин не са свързани с Bumbo, и това не е запазена марка на Bumbo. ? Нашия калъф за детско столче за хранене sit up може да се измие, запазва цвета, не се и диша.Лесно се инсталира, да се отстранява и за почистване. ✨【Качествен калъф за седалка】 Нашия калъф за детско столче за хранене sit up може да се измие, запазва цвета, не се и диша. Характеристики на своята практика за детска седалка Zooawa : ?Калъф за детска седалка е съвместим само със седалки bumbo.Лесно се инсталира, да се отстранява и за почистване.Този продукт е само калъф за седалка Bumbo а в комплекта не е включена самата седалка. ✨【Качествен калъф за седалка】 Нашия калъф за детско столче за хранене sit up може да се измие, запазва цвета, не се и диша.Калъф за детска седалка-бустера можете да поставите в детската стая или друго помещение, за повишаване на украсата.Създава по-мека и комфортна обстановка за вашето малко дете и се поддържа от него радостно настроение дори и студена зима.Лесно се инсталира, да се отстранява и за почистване.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория