.

.

New
Поставка за зареждане на контролера за геймпада Ps5, Преносима Стойка за зареждане с екран на дисплея, Зарядно устройство За зареждане, Поставка за зарядно устройст?

Поставка за зареждане на контролера за геймпада Ps5, Преносима Стойка за зареждане с екран на дисплея, Зарядно устройство За зареждане, Поставка за зарядно устройство, Намалява пространството

BGN 2.00

Налично
Налично

【ИНСТРУКЦИЯ】 Препоръчва да се свържете с зарядно устройство към източник на захранване над 5 /1,5 А, например, за целите на играта, игрови конзоли, КОМПЮТРИ, монтиран на стената адаптерам и т Подходящ за геймпада PS5 съдържание на Пакета : 1 х поставка за зареждане контроллера1 х Кабел за данни. 86,0 г/3,0 унция. 【СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО】 Поставка за зареждане свежда до минимум пространството, заемано от контролери и поддържа чистотата на игралната зона. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】 За свързване на контролер с зареждащата основа не са необходими сложни кабели.Параметри : Тип на продукта : Поставка за зареждане на контролера Материал : abs Цвят : черен Тегло : прибл. 【ПРИЛАГАНЕТО на】 Специално разработен за зареждане на игрова конзола PS5, предоставя лесен и бърз начин за зареждане. 【Екран】 В комплект с екрана на дисплея, на удобно за вас да знае състоянието на зареждане по всяко време.

Подробности

Item Type:
 Controller Charging Stand
Material:
ABS
Color:
Black
Weight:
Approx. 86.0g/3.0oz
Fit for PS5 Gamepad:
Package List:
1 x Controller Charging Stand1 x Data Cable:
Новинка

Подобни продукти в категория