.

.

New
Четка-Шампоан FREATECH за масаж на кожата на главата с меки Силиконови косми за Грижа за кожата на главата, Скрубер за душата, Отшелушивающее средство за Премахване на ?

Четка-Шампоан FREATECH за масаж на кожата на главата с меки Силиконови косми за Грижа за кожата на главата, Скрубер за душата, Отшелушивающее средство за Премахване на пърхот и за растеж на косата, на Влажна и Суха

BGN 3.73

Налично
Налично

Силиконова четка имитира натиск на върховете на пръстите си, осигурявайки ефективен и в същото време леко търкане, при това можете да се насладите на релаксиращ масаж, който улеснява грижи за дълги нокти и маникюрНашият екип от изследователи и разработчици разработи серия от патентовани четки за измиване на шампоан, за да отговори на различните нужди. 【Прости космените домашни любимци и ще се радвате на тази четка за къпане или епилация. Ноктите, които притежават ограничена очищающей способност и твърде тесни, могат да навредят на скалпа или да влошат проблема с нея.Вотрите шампоан в косата и кожата на главата под душа, гъвкави силиконови структури дълбоко почистване и ексфолиране на кожата на главата, ефективно премахване на омертвевшую кожата и мастни натрупвания, също така равномерно балсам и маска за коса, след измиване с шампоан за максимално овлажняване.Вдлъбната повърхност четки, образована 25 топчета, плътно прилепнала към кожата на главата, осигурявайки максимална работна площ.Микроток, генериран от турмалин, намиращи се в нашия силиконе премиум-клас, подобрява обмяната на веществата и повишава жизнеността на клетките, като по този начин стимулира космените фоликули да произвежда повече колаген и увеличаване на клетъчния метаболизъм, основно укрепване на корените на косата, за здравето на косата и спомага за растежа им.【Четка за измиване на главата FREATECH (1-во поколение)】 Тя е създадена, за да промени правилата на шампоана, който напълно замества пальцевую операция и ви позволява да се насладите на спа-процедури, за главата по време на процеса на почистване на косата и кожата на главата. За здравето, ние препоръчваме, че всеки член на семейството е бил изключителен гривна. Защо да го използвате, вместо на пръста?. Защо избра FREATECH?.Освен това, ние винаги настояват за използването на скъп хранителен силикон, който е изключително гигиеничен и не съдържа никакви вредни вещества.След употреба измийте с вода и след това да изсъхне.Често задавани въпроси : . Как да го използвате?.Меки шипове ефективно почистване на кожата на главата, не от надраскване, те са достатъчно гъвкави, за да премине през косата си, не запутываясь и не ги дърпа. 【Ергономичен дизайн】 Дръжка във форма на мишката е отговорност на длан, нескользящие канали осигуряват здрав захват дори в банята. Независимо от това се прилага независимо от това дали този масажор върху влажна или суха коса, той осигурява фантастично масаж на кожата на главата.Добре се нанася на влажна и на суха коса, специално разработена структура на въздушна възглавница осигурява превъзходен релаксиращ масаж и стимулация на кожата на главата.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория