.

.

New
Комплект четки за коса за мъже и жени, Набор от четки за разнищване и гребени за коса за мъже и жени, чудесно за мокра или суха коса, Вече не спутывается За гъста Тънк?

Комплект четки за коса за мъже и жени, Набор от четки за разнищване и гребени за коса за мъже и жени, чудесно за мокра или суха коса, Вече не спутывается За гъста Тънки Увивни естествена коса (зелен)

BGN 2.00

Налично
Налично

Отличен избор като коледен подарък за приятели, деца или на семейството Параметри : Тип на продукта : Гребен Материал : ABS, TPE, найлон, въглеродни влакна, от неръждаема стомана размери на продукта : (някои грешки при ръчно измерване) Голяма гребен : приблПодходящ за чесане, стайлинг на коса, изправяне на къдрава коса 3. 19x4 см /7,5x1,6 инча Гребен с две зъби : прибл.УДОБНА и НАДЕЖДНА : Гумени четки масажира кожата на главата и подобрява кръвообращението, което може да допринесе за растежа на косата.ЛЕСНО е деформиран : 9 реда гумени билата, въглероден материал има антистатичностью висока температурна устойчивост, лесно е деформиран, много подходящ за използване със сешоар. 19,7x3,3 см/7,8x1,3 инча Осъществяване списък : 1 х голяма гребен 1 х Заостренная хвостовая гребен 1 х широка зъбни гребен 1 х двухзубая гребен Забележка : Някои грешки при ръчно измерване. малък и компактен размер гребени, подходящ за пътуване или семейна употреба.Отличен избор като коледен подарък за приятели, деца или на семейството. ШИРОК ДИЗАЙН на ЗЪБИТЕ : Широк дизайн на зъбите е подходящ за хора с гъста коса.Идеален за фризьори и стилисти.Идеален за фризьори и стилисти 5. 24,5 х 8,5 см/9,6 х 3,3 инча Остър гребен за опашката : прибл. УДОБЕН и НАДЕЖДЕН за : Гумени четки масажира кожата на главата и спомагат за циркулацията на кръвта, което може да допринесе за растежа на косата.

Подробности

Item Type:
Hairbrush
Material:
ABS, TPE, nylon, carbon fiber, stainless steel
Product size:
(some errors in manual measurement)
Large comb:
Approx. 24.5 x 8.5 cm / 9.6 x 3.3 inches Pointed tail comb
Double tooth comb:
Approx. 19.7 x 3.3 cm / 7.8 x 1.3 inches
Package list:
1 x large comb :
1 x Pointed Tail Comb :
1 x wide tooth comb :
1 x double tooth comb :
Note:
Some errors in manual measurement :
Новинка

Подобни продукти в категория