.

.

New
набор от трубочистов Манто Четки за комин, Определени трубочистов, Четка за подметания комина, Комплект за отвеждане на пръчки, Комплект за почистване комини, Четк?

набор от трубочистов Манто Четки за комин, Определени трубочистов, Четка за подметания комина, Комплект за отвеждане на пръчки, Комплект за почистване комини, Четка за почистване на вентилационните отвори сушилни, 410

BGN 3.33

Налично
Налично

- В състояние ефективно почистване на комина, от горе до долуАдаптер за бормашини могат да се използват за свързване на пръти с електрическа дрелью, с помощта на голям усилията на въртене на четината може да отстрани дори и най-упоритите натрупвания вътре в отдушник на сушилнята. Активиран е само горният списък. Поради различни методи за измерване са възможни отклонения в 1-3 см отношение на стоки, моля, уверете се, че е подходящ за вас, преди да поръчате.♦ Мощен и ефикасен - Мощен и ефикасен : Четината с мощна очищающей способността да ви помогне да премахнете най-упоритите натрупвания в камината или огнището.Също така това ще ви помогне да избегнете скъпи ремонти, поради натрупване на замърсявания или случайно запалване.В съответствие с действителния избор на съответната дължина на зидани комини могат да бъдат ефективно почистени от горе до долу.Параметри : Материал : найлон Размери : Дължина нейлонового пръчка е около 410 мм / 16,14 инча, 610 мм / 24 инча Опаковъчен лист : 1 х глава на четка 1 х (х 410 мм / 610 мм) 6/9/12/15 стержней1 х Дълга щетка1 х Патронник адаптер1 х малък гаечен ключподскажите : 1.Това помага да се предотврати запушването на комина и се е запалил.- Удобна конструкция за бързо разглобяване и сглобяване, лесна за използване и експлоатация.- Не поцарапает вътрешната повърхност на тръбите.Други продукти на снимката показват само това, как те се използват.- Работна корона е изработена от найлон, който е устойчив на абразия, има дълъг срок на служба и не е лесно да се прекъсне. ♦ Осъществяване включва в себе си-В това число 6/9/12/15 гъвкави пръчки + 1 скилидка четки + 1 х дълга четка + 1 х адаптер за патрон + 1 x малък гаечен ключ.- В съответствие с действителния избор на съответната дължина на прът. ♦ Лесна употреба-Този отвор четка за сушене може да се използва с електрически дрелью (не е включен в комплекта) или ръчно. ♦ Висококачествени материали - Гъвкави пръчки са трайни и издръжливи, те могат да се огъват по желание, че да е удобно за почистване на огъване на комина и позволява почистване на комини във всички посоки, без задънена улица. Поради различни монитори и осветление, изображението може да не отразяват действителните цвета на продукта, благодаря ви много за разбирането! комплект за почистване трубочиста се простира до 30 фута система от инструменти за почистване с четка 9 гъвкави пръчки фурна канал 2-в-1 простор за камината вентилационна дюза за подметания власинките дюза за бормашини изкуствена корона за премахване на сухи пръчки дълги найлонови комплекти въртящи се дискове за еднократна употреба от 18 метра.

Подробности

Material:
Nylon
Size:
Nylon rod length is about
410mm/16.14inch, 610mm/24inch:
Packing List:
1 x Brush Head:
1 x (410mm/610mm)6/ 9/12/15 Rods:
1 x Long Brush:
1 x Chuck Adapter:
1 x Small Wrench:
Warm prompt:
1. Only the above list is included. The other products in the picture only show how they are used.:
2. As different measuring methods,it will occur 1-3 cm deviation about the items,please ensure that it is okay for you before ordering.:
3. Because of different monitors and lamplight,the picture may not reflect the actual color of the item,really thank you for your kind understanding!:
chimney sweep kit cleaning extends up to 30 feet cleaner tools system with brush 9 flexible rods dryer duct 2-in-1 fireplace drier vent lint sweeping drill attachment synthetic head rod remover dry long nylon rotary drive kits reusable 18 ft :
Новинка

Подобни продукти в категория