.

.

New
1500 бр. Прозрачни Мини-гумени ленти за коса, 3 бр. Лепило за еластични ленти за коса, 2 бр. Инструмент за прическа във формата на опашката, 1 бр. Гребен за коса, 1 бр. устро?

1500 бр. Прозрачни Мини-гумени ленти за коса, 3 бр. Лепило за еластични ленти за коса, 2 бр. Инструмент за прическа във формата на опашката, 1 бр. Гребен за коса, 1 бр. устройство за създаване на връзки за коса, 50

BGN 3.00

Налично
Налично

Набор от инструменти за оформяне на косата : Без повреди, прозрачни дъвка с еластични завязками за коса, нож за премахване на cauda equina и аксесоар за стайлинг на коса за деца, малки момичета, малки деца и жениНабор от инструменти за плетене на косата Топси Hair Набор от инструменти за плетене на косата топси tail са изработени от висококачествена пластмаса, смола, лесно се огъват и не е лесно да се счупи, предотвратяват спутывание коса, практични и трайни., устройство за създаване на връзки за коса, 1 бр. 1500 Бр прозрачни еластични гумени ленти за коса, 3 бр нож за обвързване на растежа на косата, 2 бр.Идеален за всички типове коса, независимо дали са малки расти, конска опашка, опашка или всяка прическа със собствените си ръце, която ще ви даде уникална и красива прическа. инструмент за полагане на електрически вериги за коса, 1 бр. устройство за създаване на връзки за коса, 1 бр.Гребени за плетене на плитки са подходящи за чесане, подбор и сечение на косата, отговарящи на вашите различни изисквания за полагане на косата.- Добри игли за коса в стил Харистайл са изработени от модна метални покрития, не изчезват и устойчиви на ръжда, им е трудно отклеить, са идеални като аксесоар за коса, те са добре осветяват и по цвят са идеални за вашата коса!. сам по-очарователна прическа., гребени за крысиного на опашката 1 бр. малки прозрачни дъвка за коса са изработени от висококачествена гума, мека, здрава, еластична и дълготрайни, достатъчно на брой за посрещане на ежедневието.Ластикът за коса : Тази гумена лента за коса, изработена от качествена ABS пластмаса с добра устойчивост и дебелина, отличен за отстраняване на малки тънки гумени ленти за коса на бебето, без болка или увреждане на косата на детето.Здрави щипки за коса : 50шт черни заколок за коса са изработени от висококачествена стомана с покритие и неръждаема стомана, устойчива на ръжда, за да можете да ги използвате в продължение на дълго време. мини-прозрачни еластични гумени ленти за коса, нож за гумени ленти за коса 3 бр.Комплект за оформяне на косата със собствените си ръце : Инструмент за коса топси tail идва с малки и по-големи размери за всички типове коса, може да се създаде базов стил, двуслойни, стил, с закрученными странични страни, стил, с мирис на формата на конска опашка, страничната стил и т.Без повече сълзи.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория