.

.

New
Креативна Гребен DOITOOL с Четина, Практически Гребен за Масаж на Главата, Четка за Разнищване на Коса, Фризьорски Гребени за Ежедневна употреба (Черен)

Креативна Гребен DOITOOL с Четина, Практически Гребен за Масаж на Главата, Четка за Разнищване на Коса, Фризьорски Гребени за Ежедневна употреба (Черен)

BGN 0.33

Налично
Налично

При чесане почти всяка скилидка може напълно гребен кожата на главата, ефективно като масажирате я и спомага за циркулацията на кръвтаКато подарък за подобряване на здравето на главата на вашите приятели, семейство. Гладка зъбите са лесно распутывают сплъстена коса, без болка, насладете се на расчесыванием с удоволствие и комфорт.Го гъвкави структури распутывают влажна / суха коса, а климатик / масло, нанася се гладко и лесно. - При чесане почти всяка скилидка може напълно гребен кожата на главата, ефективно като масажирате я и спомага за циркулацията на кръвта.Това е добър избор. - Размер : около 22,5 x 7,5 x 4 виж - Благодарение на гъвкави щетинкам си влажна / суха коса распутываются, климатик / масло, нанася се гладко и лесно. Гладка зъбите са лесно распутывают сплъстена коса, без болка, насладете се на расчесыванием с удоволствие и комфорт.Го гъвкави структури распутывают влажна / суха коса, а климатик / масло, нанася се гладко и лесно. - Вградена дръжка ергономични, удобни и лесни за улавяне.Това е добър избор.Това е добър избор. - Гладка скилидки лесно распутывают сплъстена коса, без болка, насладете се на расчесыванием с удоволствие и комфорт.Описаниеэта масажна четка за коса изработена от висококачествен материал и не причинява вреда на околната среда.Вградена дръжка ергономични, подредена и удобна за захващане.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория