.

.

New
Avezano Пеперуда Дъгата на Фона Украса за парти в чест на 1-ви рожден Ден за Момичета, Златни Пайети, Конфети, Пъстри Цветя, фонове, за Снимки, Празнична торта, Маса, Банер

Avezano Пеперуда Дъгата на Фона Украса за парти в чест на 1-ви рожден Ден за Момичета, Златни Пайети, Конфети, Пъстри Цветя, фонове, за Снимки, Празнична торта, Маса, Банер за Фотосесии (7x5 фута)

BGN 5.63

Налично
Налично

Не е водоустойчивЛесен за переноске и съхранение и издръжлив. ✦[Здрав материал] : банер с пеперуда на рожден ден е изработен от висококачествен винил. ✦[Безупречно обслужване] : осигурете оригинален дизайн и индивидуална настройка., Банер за фотосесия на детски рожден ден.Идеален за парти по случай рожден ден, фотография за рожден ден, студио видео или фото студио. -Виси на фона на 1-3 дни, и бръчките постепенно да намалява.Той е идеален за снимане в затворени помещения и на открито, оформяне на партита по повод рожден ден, детски душове, ергенски партита, сватби, тържества, кръщенета; видеофонов или дисплеи; телевизор, използван като тапет.Поставка за фон или скоби в комплекта не са включени. ✦[Топли съвети] : 1. ✦[Функция] : незаменим аксесоар за украса на парти в чест на 1-ви рожден ден на дъгата за момичета.На фона на 1-ви рожден ден на пеперуда за момичета ще бъде изпратен в сгънат вид. на фона на 7x5 фута (2,1х1,5 м. Тези декорации с дъгата пеперуда на първия рожден ден на момичетата може да се прикрепя към стената с помощта на скоби, пирони или на лентата.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо. -Използвайте ютия с ниска температура, за да се затопли в обратната посока, тогава то ще стане гладка. -Изпратихме в сгънат вид. -Моля, не се измие и не се допирайте до водата.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория