.

.

New
Златисто-Жълт Модел Вълни, Засводени Фон, Чанта за Парти по случай Рожден Ден, Сватба Бижута за Душата на Детето, Произход, Киара, Сводести Стенни Седалките, Стойки, ?

Златисто-Жълт Модел Вълни, Засводени Фон, Чанта за Парти по случай Рожден Ден, Сватба Бижута за Душата на Детето, Произход, Киара, Сводести Стенни Седалките, Стойки, Подпори за дисплея на GP-452 2,5 фута * 6 фута

BGN 1.67

Налично
Налично

- Конфигуриране : Може да бъде изработен по размер арка от всякакъв размер и персонализирован в зависимост от вашите нужди - просто ни кажете какво искате и ние воплотим това в живота!Размер : ширина 75 см (2,5 фута) височина от 180 см (6 фута). - Гъвкавост : използвайте като фон или влакчета за всеки повод, включително и на парти по случай рожден ден, сватба, детски душата, събития и фотосесии или на всяко друго тържество! - създава красиви спомени в снимки!.Така че, ако искате да вдигнете осъществяване на вашето събитие на ново ниво, обърнете внимание само на арочное покритие background arched wall cover.Просто прехвърлете своя арочную дограма или увеселителен парк, и готово!. - Здрав : Изработен е от здрава еластична материя, която лесно сълзотворен или выцветет, като осигурява трайно декорация за вашето събитие.Благодарение на лекотата на инсталиране, лекота и ярки цветове на този фон е задължително да се направи трайно впечатление на вашите гости.Арка за парти в чест на рождения Ден за момичета И момчета, Фоново покритие Киара, Сводести стенни седалките, влакчета, украса за партита, банер за планиране на дейности, фонови аксесоари.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория