.

.

New
CYLYH 8x6ft на Фона на Свети Валентин Сърцето си за Любовта Булчински Душ За Рожден Ден, Сватба парти Сърцето си за Любовта Стенен Декор Банер Дете Новородено Дете Рожде?

CYLYH 8x6ft на Фона на Свети Валентин Сърцето си за Любовта Булчински Душ За Рожден Ден, Сватба парти Сърцето си за Любовта Стенен Декор Банер Дете Новородено Дете Рожден Ден Декор Банер D520

BGN 16.19

Налично
Налично

Моля, прогладьте задната повърхност на впръскване на желязо при най-ниска температура, след това плътно се разточва в една тръба за 3-4 дни ? Като премахване на гънките : При превоз в сгънат вид тя може да доведе до образуване на гънки. ? Размер : 8x6 фута (2,4 м x 1,8 м); История на Свети Валентин, лек, стоката ще бъде доставена в сгънат вид, за по-лесно съхранение и пренасяне. Много богат на изображението може да изглежда малко неравна. ? Използва този фон, за да празнуват Деня на Свети Валентин, ден на майката, ден на бащата, ден на раждане, сватба, за възрастни, а също така и за професионалната фотография, рожден ден, партита, . Валентин : Оригинален дизайн, висококачествен фон за фотобудки ще ви представим неограничен брой изненади и добра страна.Всички компютърни екрани се различават цветокоррекцией, незначителна разлика в цвета е в норма.Цвят може да изглежда по различен начин на отделните монитори от настройките на цветовете, осветление и т.Успешно пазаруване!.- незабавно обстановка, изживейте вашето парти.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория