.

.

New
Mocsicka Oh Детска Зелените Фон за момче Зелените трета пола Неутрален Фон за Снимки на бебето Душ Винил Зелени Листа Фонове за Душата на Детето Декорации за Момчета (8x6 ?

Mocsicka Oh Детска Зелените Фон за момче Зелените трета пола Неутрален Фон за Снимки на бебето Душ Винил Зелени Листа Фонове за Душата на Детето Декорации за Момчета (8x6 фута)

BGN 1.00

Налично
Налично

★ 【Широкото използване на】 -могат да се използват като аксесоари за партита (детски душ, рожден ден, празник, You Tube, кръщене, новородено, фотографско студио и тДруга употреба (тапети, пердета, завеси, стенописи в стаята, покривки за маса, предмети за дома и т. ★ 【Размер】 -8 (ширина) x6 (височина) фута/ (250x180 см), безшевни, ако имате нужда от по-голям размер, моля, свържете се с нас. 1) Използвайте скоба за фон, или държач за фон, за да го закачите на 3-4 дни. ★ За транспортиране 1. ★ 【Материал】 - Висококачествен винил фон. Ние също така подкрепяме и персонална настройка на заден план.Професионално разработен фон за снимки. ★ 【Марка】 - Mocsicka, американска марка. За облекчаване на транспорта и опаковката, всички продукти се натрупват и опаковани равномерно, което може да доведе до образуване на гънки, но не влияе на използване, моля, купувайте внимателно. ★ 【Размер】 -8 (ширина) x6 (височина) фута/ (250x180 см), безшевни, ако имате нужда от по-голям размер, моля, свържете се с нас. ★ 【Оригинален дизайн】 - Всеки фон е уникален, създадени от професионални дизайнери независимо. Използвайте висококачествени виниловую плат, настоящата, лека и здрава.Ако Имате нужда от Потребителски фон или Банер, моля, свържете се с нас.★【Марка】 - Mocsicka, американска марка. Виниловую тъкан не могат да бъдат измити. Тъй като определянето на размера на цветове за всички екрани на компютъра ще бъде различна, малки разлики в цвета са нормални. Снимка на продукта основно е предназначен за показване на ефекта.Действително продукт включва в себе си само фон, а не за фон на рамка и фон на клипа. ★ 【Оригинален дизайн】 - Всеки фон е уникален, създадени от професионални дизайнери независимо.Ако е необходимо, моля, не се колебайте да ни електронно писмо, ние ще ви отговорим възможно най-скоро!.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория